ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ

 

Να καταδικαστούν κοινωνικά και δικαστικά οι υπεύθυνοι του βιασμού της 24χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Αν, βέβαια, συνέβη ο βιασμός. Αν αποδειχθεί βιασμός και δεν λένε τα δικά τους για να θολώσουν τα νερά οι κατηγορούμενοι από την 24χρονη, όχι ακόμα από τη δικαιοσύνη. Εγώ τι βλέπω; Αυτό που βλέπει όποιος έχει μάτια.

Σκοτωμός γίνεται από κάποιους να κερδίσουν δημοσιότητα σ’ αυτή την ιστορία που έχει πάρει τα επάνω της. Βγαίνουν και λένε κάτι, για συμπαράσταση, χωρίς να τους ρωτήσει κανείς και εξασφαλίζουν τη λεζάντα τους. Μη μείνουν στην απ’ έξω. Πρόσωπα, επώνυμα, αλλά άσχετα με την υπόθεση, από το πουθενά, μπαίνουν στο κόλπο.

Οι δικηγόροι πρώτοι και καλύτεροι. Τα πρώτα μαστόρια της πιάτσας. Αυτοί που περισσότερο από όλους περιμένεις να είναι προσεκτικοί, να μετράνε στον πόντο τις κουβέντες τους, διότι τελικά η δικαιοσύνη θα μιλήσει, αυτοί δίνουν ρεσιτάλ πάρλας. Το πάνε το έργο βαθειά και πλατειά να ‘ούμε. Τι έχουν να χάσουν; Μιλάνε για κυκλώματα πορνείας και ναρκωτικών. Για ψηστήρια αθώων νεαρών κοριτσιών που τις παρασέρνουν σε σουίτες ξενοδοχείων.

Φοβερά πράγματα… αποκαλύπτονται με… δηλώσεις και χωρίς αποδείξεις. Στα αθώα κορίτσια υπόσχονται να τους μοιράσουν βίους αγίων, αλλά τελικά τις μαστουρώνουν με ουσίες και τις περιποιούνται μεθυσμένες ή ναρκωμένες.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΙΑ...