ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ… , ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!

 

Κακώς, κάκιστα συγκρίνουν του Γρηγόρη Ρασπουτίν (1869 – 1916) με τον προφυλακισθέντα ιερέα που κατηγορείται για αποπλάνηση κοριτσιών της ενορίας του. Το μόνο κοινό στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Έλληνα κληρικό με τον θρυλικό Ρώσο Ρασπούτιν είναι ότι αυτός συνδύαζε το σεξ με τον… εξαγνισμό της γυναίκας. Ότι, δηλαδή, αυτή θα καθαρίσει τη ψυχή της αν δεχθεί τη σεξουαλική επαφή με τον ρασοφόρο.

Ράσο φορούσε και ο Ρασπούτιν, παρ’ ό,τι δεν ήταν ούτε ιερέας, ούτε καλόγηρος κανονικός. Ανήκε στο δικό του μοναχικό τάγμα, δεν έδινε λογαριασμό σε κανένα. Και δεν κυνηγούσε ποτέ πιτσιρίκες, ανήλικες. Η μισή Μόσχα, της αριστοκρατίας και της υψηλής κοινωνικής τάξης , κυρίως παντρεμένες,  πέρασε από το κρεβάτι του Ρασπούτιν.

- Βγάλε την κυλότα, να με δεχθείς μέσα σου, για να σώσεις τη ψυχή σου…

- Μόνο αν γυμνωθείς θα σε ευλογήσω…

Κάτι τέτοια έλεγε ο βρωμερός και άπλυτος Ρασπουτίν στις κυρίες που τον επισκέπτονταν. Και οι οποίες τον γούσταραν και αδιαφορούσαν παρ’ ό,τι γνώριζαν ότι η μυστική αστυνομία παρακολουθούσε κάθε βήμα του ευνοούμενου της τσαρίνας Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν σε βάρος του 37χρονου παπά τα θύματα του, κι αυτός μπέρδευε το σεξουαλικό του πάθος με τη χριστιανοσύνη. Έβαζε στα λόγια του τον Θεό, όποτε ζητούσε από ανήλικη μια γυμνή φωτογραφία της ή να σηκώσει το σουτιέν της πριν την… εξομολογήσει. Μια άλλη την πίεζα να γίνει ο πνευματικός (και εραστής) της, να κάνει σεξ για να λυτρωθεί η ψυχή της. Πατέντα του Ρασπούτιν. 
 
Τον χώσανε στις φυλακές της Τρίπολης, στον ίδιο θάλαμο μ' άλλους τέσσερις ιερείς που κατηγορούνται για βιασμό γυναικών, και οι πέντε θα κάνουν ένα δικό τους εκκλησιασμό και θα ζητάνε συγχώρεση από τον Μέγα Επιβλέποντα.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤ- ΠΟΣΤΑΛ