ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΑΛΕΤΑ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
 
Συνήθως ξέρουμε ή βλέπουμε αγόρια που γίνονται κορίτσια. Υπάρχουν όμως και αρκετές περιπτώσεις που κορίτσια αποζητούν να αλλάξουν φύλο και να γίνουν αγόρια. Διάβαζα για 4 πολύ γνωστές τέτοιες περιπτώσεις και αποφάσισα να μάθω περισσότερα.
 

 

Τρανσεξουαλισμός: Το άτομο επιθυμεί να ζει και να είναι αποδεκτό ως μέλος του αντίθετου φύλου και συνήθως επιθυμεί να κάνει το σώμα του/της όσο το δυνατόν πιο σύμφωνο με το επιθυμητό φύλο, με τη βοήθεια χειρουργικής και ορμονικής θεραπείας. Η τρανσέξουαλ ταυτότητα να υπάρχει από διετίας, να είναι εμμένουσα και να μην είναι σύμπτωμα άλλης ψυχικής διαταραχής.
 

 

Είδα την ηθοποιό Ellen Page, την κόρη της Cher,  την κόρη της Sade, την κόρη του Warren Beatty που έγιναν αγόρια και το ‘ ψαξα.
 

 

Πως καταλαβαίνει κανείς ότι ένα κορίτσι θέλει να γίνει αγόρι: Πρέπει να έχει εμφανή αποστροφή στο γυναικείο ντύσιμο, επίμονη άρνηση των θηλυκών ανατομικών δομών, όπως ισχυρισμός ότι έχει ή θα αποκτήσει πέος, άρνηση να ουρήσει σε καθιστή θέση, ισχυρισμός ότι δε θέλει να μεγαλώσουν οι μαστοί ή να αποκτήσει εμμηνορρυσία.
 

 

Οι χειρουργικές επεμβάσεις “Θήλυ προς Άρρεν” περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, εκτομή σαλπίγγων και ωοθηκών, κολπεκτομή, μετοϊδοπλαστική, οσχεοπλαστική, ουρηθροπλαστική, τοποθέτηση…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr