ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ

 

Ένας, μονάχα ένας καρχαρίας εμφανίστηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και οι αρχές απέκλεισαν 13 παραλίες! Αυτό το γεγονός είναι η αποθέωση της Αποκάλυψης Τώρα! Δεν μιλάμε για κάποιο κοπάδι από σκυλόψαρα. Και ο ένας λευκός καρχαρίας από σπόντα βρέθηκε στα εν λόγω νερά κι όταν βρήκε μπροστά του κάποιον, τον καταβρόχθησε.

Και λένε, ο άνθρωπος, ο επικυρίαρχος της γης. Να, όμως, που χεστήκανε στο φόβο, επειδή υπήρξε μονάχα ένα θύμα, κάποιος 35χρονος κολυμβητής, μετά από 60 χρόνια. Τότε, έγινε η προηγούμενη… επίθεση καρχαρία στα… χωρικά ύδατα της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας.

Κακώς το λένε ''επίθεση'' από το θαλάσσιο τερατάκι. Τι φταίει αυτό; Δεν είναι σε θέση να ελέγξει την… κυκλοφορία του, ούτε ζει με ανθρώπινο κρέας. Αν περίμεναν οι καρχαρίες να επιβιώσουν από ανθρώπινη τροφή, τότε το είδος θα είχε εξαφανιστεί από αιώνες πριν.

Αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς είναι ο συναγερμός που βάρεσε στους ανθρώπους, τα μεγάλης κλίμακας προληπτικά μέτρα που πήραν, για ένα, μονάχα ένα καρχαρία. Φοβερή κινητοποίηση.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΩΗΝ ΓΗ