ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ GAY ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ... ΝΤΟΥΛΑΠΙ

 
Είμαστε στην εποχή που ο ομοφυλόφιλος εκδηλώνεται, εγκαταλείπει τη σεξουαλική ανωνυμία και δηλώνει ανοιχτά την προσωπικότητα του. Αυτός είμαι. Δεν αντέχω άλλο το κρυφτό. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, δεν θα συνεχίσω τη ζωή μου λες είμαι κακοποιός, παράνομος, άρρωστος. Τέρμα και τελείωσε, ήμουν, και είμαι gay.
Αυτό συμβαίνει στον καιρό μας διότι η ομοφυλοφιλία έχει πια γίνει αποδεκτή. Και από την κοινωνία, και από το δημόσιο, και από τη θρησκεία. Τα ταμπού επί του θέματος έχουν καταρρεύσει.
Πριν χρόνια ο κόσμος έπαθε την πλάκα του, έκπληξη ακόμα και στο Χόλυγουντ, όταν ο σκληρός και δυναμικός επιθεωρητής στο θρυλικό σήριαλ «Χαβάη 5-0», ο ηθοποιός Τζακ Λορντ, αποφάσισε να αποκαλυφθεί, ότι είναι gay. Ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο να κρύβεται. Έπαψε, δηλαδή, να είναι κλόζετ κουήν, clozet queen. Κρυφή αδελφή. Μια «βασίλισσα» μέσα σε καμαράκι, σε αποθήκη, σε ντουλάπι.

Ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής Τόμας Χιτζλσπέργκερ (φώτο), σε ομάδες της πατρίδας του, της Αγγλίας και Ιταλίας, έπαιζε στην εθνική ομάδα μέχρι το 2010 και το 2014, δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και δεν αποκλείεται να συζήσει με άνδρα. Ενέργησε κι αυτός όπως εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο, οι οποίοι με το φόβο της κοινωνικής κατακραυγής και την αγωνία να τους πάρουν χαμπάρι γίνονται μέχρι και ανέραστοι. Δεν πάνε μ’ άλλον άνδρα, όπως το λαχταράει η ψυχή τους.

Το άλλο άκρο του ομοφυλόφιλου απ’ εκείνο του «κρυφού» είναι ο αλητόγατος. Ο gay που δεν έχει ησυχία, δεν κάθεται στο σπίτι του, και γράφει την κοινωνία, «δεν δίνω λογαριασμό για τον πισινό μου και τον μπροστινό μου, για το τι κάνω στα διαφορικά μου και στα φρένα μου και σ’ ό,τι άλλο μου χάρισε η φύση».

Ο αλητόγατος, ίσως ηθοποιός, μεγαλοδικηγόρος, εκδότης, ονόματα δεν λέμε, είναι σκέτο όργιο, λαίμαργος, άπληστος, το ανθρώπινο είδος με τις πιο δυνατές σεξουαλικές ορμές. Και αδιαφορεί αν θα βρει την ηδονή σ’ ένα βρώμικο ξενοδοχείο, κι αν ο γκόμενος είναι μπόχα και ιδρωτίλα και ξυνίλα.

Από την άλλη ο κλόζετ κουήν, ο κρυφός ομοφυλόφιλος, είναι γλυκύτατο πλάσμα. Συμπαθέστατος. Κύριος μ’ όλα του. Δειλός. Άτολμος. Δεν τον βλέπεις με άνδρα. Κι αν ζευγαρώσει, όταν είναι διάσημος, το κάνει για να ξεκαρφωθεί ο άμοιρος, με κοπέλλα που είναι στο κόλπο. Όπως έτσι την έβγαζαν για χρόνια ο Τζακ Λορντ, ο επίσης ηθοποιός Ρίτσαρντ Τσάμπερλαιην, ο τραγουδιστής Ρίκυ Μάρτιν, ο Τόμας Χιτζλσπέργκερ κι ένα σωρό άλλοι.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ... ΘΡΗΣΚΕΙΑ