ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ GAY ΙΕΡΕΑ

 

Στο Βατικανό η διάσκεψη που έγινε για τους παιδεραστές, γενικώς τους σεξουαλικά ανώμαλους, τους σεξουαλικά καταπιεσμένους ιερείς για να μιλάμε ξεκάθαρα, είχε τίτλο ''SODOMA''. Εκεί γράφονται πολλές αλήθειες, και η Αγία Έδρα της καθολικής εκκλησίας χαρακτηρίζεται ''η μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική κοινότητα'' στον κόσμο. 

Χάνουν το καιρό τους Πάπας της Ρώμης, ένα κάρο κυριλάτοι και λουστρινάτοι καρδινάλιοι, μέσα και ειδικοί επιστημόνες, οι οποίοι προβληματίζονται να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Να σταματήσουν τα σκάνδαλα, τα αίσχη ρασοφόρων να εκτρέπονται, να την πέφτουν σε ανήλικα αγοράκια.

Αν μιλάμε σοβαρά το πρόβλημα δεν εξαφανίζειται με τη βοήθεια του Θεού. Του Ευαγγελίου. Όταν ο άλλος για να κρύψει τη σεξουαλική του ιδιαιτερότητα φοράει το ράσο, είναι η αφέλεια να περιμένεις να τον φρενάρει το εκκλησιαστικό ένδυμα. Να λειτουργήσει η εγκράτεια του. Μιλάει η σάρκα, η επιθυμία της σάρκας, αλλά και η σκέψη η σεξουαλική. Μη λησμονούμε ότι ο ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο ερωτικό ζώο από τον ετεροφυλόφιλο.
Το φτωχό μου το μυαλό έχει την λύση να μη ξευφυλίζεται το παπαδαριό, όταν εκτρέπεται σε σεξουαλικές απρέπειες. Είπαμε. Μιλάμε σοβαρά, κάποια πράγματα δεν αντιμετωπίζονται με τα κύριε ελέησον και τα σταυροκοπήματα. Τίποτα δεν σταματά τον ανώμαλο, τον σεξουαλικά άπληστο. 

Δεν έχει τέλος, ούτε και πρόκειται, αυτή η ιστορία με τους κληρικούς, οι οποίοι διπλαρώνουν αγοράκια και κοριτσάκια. Το Βατικανό πλέον υποχρεώνεται να παραδέχεται τα εγκλήματα των ιερέων και αποσχηματίζει δεκάδες ιερείς. Τους καθαιρεί, τους ξηλώνει, μετά από καταγγελίες των θυμάτων.

Μια είναι η λύση στο πρόβλημα. Παλαιολιθικής εποχής, παλαιομοδήτικος τρόπος, αλλά… έγκυρος, και αποδεικνύει αν κάποιος άνδρας έχει χρησιμοποιήσει την οπισθία οπή. Τον υποψήφιο ιερέα, λοιπόν, αν είναι... ''ανοιχτός'', για να είναι σίγουροι, να μην τον βάζουν στο μαγαζί, να μην του δίνουν φανέλα, ράσο θέλω να πω.
Είναι ο σίγουρος τρόπος για να μη διασύρεται το ράσο. Να το αποφασίσουν στο Βατικανό κι όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όχι κατόπιν εορτής να τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα.
Διαβαστε ακομα: