ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ (!), ΑΠ’ ΕΣΑΣ (!!!) ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ…

 

Σοκαριστικό. Σύμφωνα με έρευνα οι Έλληνες θεωρούν περισσότερο- σε σύγκριση με άλλους Ευρωπαίους της δύσης -  δικαιολογημένη την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα:Το 60% των Ελλήνων δεν δέχεται την μπούκα του ρωσικού στρατού και την κατάλυση της εδαφικής κυριαρχίας της Ουκρανίας.  Οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες;

Το 5% των συμπατριωτών μας συμφωνεί με τον Πούτιν. Καλώς αποφάσισε να βάλει χέρι στη γειτονική του Ουκρανία. Τέλος, το 34% ναι μεν δεν δέχεται την εισβολή, αλλά - αν δεν είναι δικαιολογημένη - καταλαβαίνει γιατί αυτή επιχειρήθηκε.

Ποιο είναι το σχόλιο, από το σωστό άτομο, από τον σκεπτόμενο; Αδιάφορο εντελώς τι λέει και ποια γνώμη έχει ο καθένας μέσα στον όχλο. Ο Πούτιν πέρασε με τανκ και πεζικάριους τα σύνορα μιας άλλη χώρας. Εδώ τελειώνει το μάθημα. Αν δεν το αντιλαμβάνεται ο κάθε χάλιας είναι περιττό να τον βάλουμε τιμωρία στη γωνία με τα μάτια στον τοίχο. Ή να του τραβήξουμε το αυτί.

Επιτέλους! Κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε reality. Τηλεφωνείστε, ψηφίστε, δώστε τη συμμετοχή σας, έχει σημασία τι λέει το κοινό.

Βεβαίως, έχει σημασία η άποψη του κοινού. Στις εκπομπές της τηλεόρασης, όμως.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ 44 ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΛΙΒΑΝΟΥ