Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

 
Η πραγματική Ιστορία, και για να είμαστε συγκεκριμένοι η επιστήμη της Ιστορίας λίγη ή και καθόλου σχέση έχει με τα γεγονότα όπως αναφέρονται στα σχολικά βιβλία. Τα βιβλία γράφονται και τυπώνονται με έξοδα του κράτους και έιναι επόμενο να προσαρμόζεται το περιεχόμενο τους με την εθνική πολιτική, με τα εθνικά ιδεολογήματα κάθε χώρας.
Γίνεται δολοφονία κατάδικου μέσα στη φυλακή. Τι κάνει το κράτος; Αν παραδεχθεί ότι δεν υπήρξε κανένας φόνος αλλά επεκράτησε η ''δικαιοσύνη'' των φυλακών, δηλαδή ότι πήραν το νόμο στα χέρια τους κάποιοι φυλακόβιοι, τότε ομολογεί την ανικανότητα της η διεύθυνση του σοφρωνιστικού καταστήματος. 
Στις φυλακές της Κέρκυρας βρέθηκε κρεμασμένος ο 33χρονος Πολωνός, που το 2017 σκότωσε τον επτάχρονο γιο της Ελληνίδας φιλενάδας του. Έγκλημα άνανδρο και καταδικαστέο σύμφωνα με την αιώνια κουλτούρα στον κόσμο των φυλακών. Κανένας υπαινιγμός ότι πράγματι τον καθάρισαν τον Πολωνό άλλοι κρατούμενοι. Απλά δύσκολα είναι πιστευτό ότι πράγματι έκανε ''σχοινί'' ένα κομμάτι από το σεντόνι και έβαλε μόνος του τέλος στην καταραμένη ζωή του άνδρας που δεν άντεξε άλλο την αποτρόπαια αφαίρεση ζωής επτάχρονουυ αγοριού.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ