ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

 
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι γεγονός. Μια ξένη χώρα έκανε πολεμική εισβολή σ' άλλη. Για ποιο λόγο; Δεν έχει σημασία. Όπως δεν έχει σημασία αν η περιβόητη έγκυος είναι πράγματι εγκυος ή όχι. Αν είναι ηθοποιός, όπως λέει η ρωσική προπαγάνδα, αν πράγματι τραυματίστηκε ή όχι στη Μαριούπολη, στις 9 Μαρτίου.
Έστω ότι η Μαριάννα, αυτό είναι το όνομα της, λένε ότι είναι ηθοποιός, παραμύθι εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες τραυματισμένη, στην πραγματικότητα μακιγιαρίστηκε. Εκεί θα κολλήσουμε; Και θα πούμε, τι; Πως δεν γίνεται πόλεμος. Πως δικαιολογείται ο Πούτιν και η Ρωσία. Πως καλά της κάνουν της Ουκρανίας. 
Τι είναι αυτά,ρε; Κάνανε σύμβολο αλήθειας και ψευτιάς την 19χρονη Μαριάννα, λίγη σημασία έχει αν λέγεται έτσι ή Ανναμαρία και Μαριαλένα. Σημασία έχει ότι μια χώρα μπροστά στα μάτια της οικουμένης μετατρέπεται σε δρόμο που τον σκάβουν για να περάσουν καλώδια και η οικουμένη κάνει το μπανιστήρι της, Αυτό γίνεται για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Χθες η Αμερική, σήμερα η Ρωσία, επειδή είναι ισχυρές, κάνουν ό,τι γουστάρουν σε άλλη χώρα που είναι στρατιωτικά πιο αδύνατη, Και κάνουν παιοχνίδι επικοινωνίας με μια έγκυο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ