Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ

 
Ο Εμανουέλ Μακρόν ξαναβγήκε στη Γαλλία, και με άνεση, μάλιστα. Με διαφορά 17 μονάδων, 57,5 αυτός έναντι 41,5 της Λεπέν. Να σημειώσουμε μια άλλη διαφορά. Τη διαφορά ηλικίας του Μανώλη με την αντίπαλο του στις εκλογές. Ο Μακρόν γεννήθηκε Δεκέμβριο του 1977 και η Λεπέν Αύγουστο του 1968. Δεκαπέντε χρόνια πιο μικρή από την σύζυγο του Μανώλη. 
Φοβερό! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Μανώλης είναι παντρεμένος με γυναίκα 25 χρόνια μεγαλύτερη. Δεν γίνεται αυτό. Έχει γίνει. Είναι πραγματικότητα. Και το πιο εκπληκτικό δεν είναι η μεγάλη, η τεράστια διαφορά. Είναι ότι ο γάμος κρατάει. Αυτό κι αν είναι το απίθανο των απιθάνων.
Συγκεκριμένα. Στα 30 του ο Μανώλης παντρεύεται την 55χρονη Μπριτζίτ. Το τρως αυτό. Δεν λες κάτι. Το ότι παραμένουν... ερωτευμένοι μιάμισυ δεκαετία, ε, αυτό είναι το σκάνδαλο. Όταν ένας άνδρας είναι 25 και μισό χρόνια μικρότερος από την γυναίκα, τότε δεν παντρεύτηκε την μάνα του, αλλά την γιαγιά του.
Ο Μακρόν είναι σήμερα 44 χρονών και 4 μηνών. Η γκόμενα- γιαγιά είναι 69 χρονών και 8 μηνών. Ο Μανώλης, δηλαδή, με το γάμο του έγινε και μπαμπάς και παππούς. Στα παιδιά και στα εγγόνια της Μπριτζίτ. 
Γκόμενα παιρνιέται η Μπριτζίτ. Ντύνεται και κυκλοφορεί σα σαραντάρα. Για ακούμπησε λίγο την επιδερμίδα της. Για φίλησε την στα χείλη, τότε καταλαβαίνεις την ηλικία της. Τη σαπίλα της. Ότι είναι γριά. Ότι έχει ηλικία γριάς. Ο Μανώλης, όμως, είναι υπεράνω ηλικίας, διότι παραμένει ερωτευμένος. Ένας σαρανταπεντάρης άντρας στα σούπερ ντουζένια του την βγάζει με την... ακατάβλητη Μπριτζίτ.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ.