ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

 
Καλά κρατεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. ''Καλά'' το λες πάνω στην κουβέντα... Καθόλου καλά που συνεχίζεται. Κι έγινε... συνήθεια, μια χωνευμένη καθημερινότητα κοντά στ' άλλα ευχάριστα και εύπεπτα. Με ανοιχτό στόμα καταπίνουνε και τον πόλεμο, που μπήκε στον τρίτο μήνα, γύρευε πόσο θα τραβήξει ακόμα...
 
Όλοι περίμεναν, δηλαδή αυτό κυκλοφορούσε, όταν έκανε το ντου στην Ουκρανία ο Πούτιν, πως το νταηλήκι του είναι ζήτημα ημερών. Σήμερα αύριο η Ουκρανία θα σηκώσει τα χέρια, θα παραδοθεί στον ρωσικό στρατό. Ένας Έλληνας στρατηγός, άνθρωπος της δουλειάς, συνταξιούχος σήμερα, βγήκε στην τηλεόραση, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:
 
- Τι είναι αυτά που λέτε... , για τούτο και για κείνο το λόγο το πράμα θα κρατήσει μέρες, μήνες και βάλε... Ας είναι η Ρωσία πιο ισχυρή, δεν είναι καθόλου εύκολο να μπει μέσα στην Ουκρανία.
 
Και βγαίνει χθες η 47χρονη κυρία Liz Truss (φώτο), πολύ σοβαρή πολιτικός, η τσαμπουκαλεμένη υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας και λέει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα κρατήσει δέκα χρόνια. Καθόλου παράξενο γι' αυτούς που καταλαβαίνουν. Δηλαδή; 
 
Πόλεμος σημαίνει μπίζνες. Πρώτα αυτό, μετά όλα τα άλλα. Κάποιοι κονομάνε από τον πόλεμο. Έχουν στρώσει τη μπίζνα πριν ξεκινήσει η βρωμοδουλειά, αλλά και στην πορεία μπαίνουν στο κόλπο κι άλλα οργανωμένα συμφέροντα. Και γίνεται παιχνίδι ενώ άλλοι σκοτώνονται, άλλοι πολεμάνε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Παιχνίδι ενεργειακό, πολεμικού υλικού για να περιοριστούμε στα χοντρά.
 
Καθόλου περίεργο ο Πούτιν να μην τον συμφέρει να κλείσει το λογαριασμό. Να τον βολεύει η τύχη του πολέμου να είναι σε εκκρεμότητα. Βλέποντας και κάνοντας.

 Διαβαστε ακομα:

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΕ HIGH SCORE, ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ