Παλευει με τον καρκινο…

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διάβασα μια συνέντευξη του και συγκινήθηκα. Δεν τον ήξερα, αλλά φαίνεται πως στο χώρο της πάλης, είναι πολύ μεγάλο όνομα. Χρόνια παλεύει με την κωλο-αρρώστια, και φαίνεται πως η αγάπη της οικογένειας του, και τα παιδάκια του τον κρατάνε ακόμα ζωντανό.

Ο Superstar της πάλης, Roman Reigns επέστρεψε στην δράση των ρινγκ και ήταν σε πολλή καλή φόρμα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να στέφεται πρωταθλητής βαρέων βαρών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον.

Κάποια στιγμή άρχισε να απέχει, οπότε και μαθεύτηκε πως έπασχε από καρκίνο. Μετά από 10 χρόνια επέστρεψε θεραπευμένος και δυνατός. Καινούργιες νίκες, καινούργιες δόξες….

Τώρα αφιερώνει πολύ χρόνο να επισκέπτεται νοσοκομεία με αρρώστους και ιδιαίτερα με παιδιά. Θέλει να τους κάνει παρέα για να μπορούν να ξεχνούν έστω και για λίγο την αρρώστια τους. 

Πρόσφατα, στα νοσοκομεία που επισκέπτεται με παιδιά, παίρνει μαζί και την κορούλα του, η οποία πια μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Περιμένει με ενθουσιασμό να μεγαλώσουν και τα αγόρια του για να τους παίρνει κι΄ αυτούς. Θέλει τα παιδιά του από μικρά να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους, και να καταλάβουν πως στην ζωή μας τίποτα δεν είναι….

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr