ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 
Η γυναίκα βγαίνει δημοσίως και μας λέει στα ίσα πως πήγε με τον τάδε διότι τον έκανε κέφι. Ή το άλλο. Επειδή της αρέσει το σεξ και χρειαζόταν να πάρει τη δόση της. Είχε καιρό, σχεδόν... εβδομάδα πέρασε χωρίς να συνουσιασθεί με άνδρα. Ποια θα ήταν η αντίδραση της λεγόμενης κοινής γνώμης. Της ίδιας γνώμης που έχουν οι πολλοί, οι πολύ περισσότεροι. Ότι η κυρία είναι πορνίδιο, στην καλύτερη.Ποιος τολμάει να δηλώσει πως καλώς έπραξε η κυρία; 
 
Άλλο σενάριο. Η ίδια τσούπρα δεν μας λέει ότι γδύθηκε η ίδια, αλλά ότι την έγδυσαν με το ζόρι. Ή ότι ναι μεν η ίδια έβγαλε τα ρούχα της, και τα εσώρουχα της, αλλά την υποχρέωσαν με την απειλή όπλου. Ή την εκβίασαν ότι θα κάνουν κακό στην γιαγιά της, ότι θα την απολύσουν από τη δουλειά της. Ποια είναι η στάση του κόσμου; Όλοι παίρνουν το μέρος του θύματος, ενω επώνυμοι δηλώνουν στήριξη και κατανόηση.
 
Η αλήθεια είναι πως η γυναίκα, ακόμα κι εκείνη που κακοποιήθηκε, δεν πείθει εκατό τα εκατό. Ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της, αλλά ένα άλφα ποσοστό δεν θα την πιστέψει. Θα σκεφτεί, πως τα 'θελε και τα ' παθε. Μ' άλλα λόγια η γυναίκα έτσι κι αλλοιώς εκτίθεται αν ομολογήσει τι πραγματικά συνέβη.
 
Το κίνημα MeToo καταδικάζει το βιασμό και ζητάει από τις γυναίκες να μιλήσουν. Μια κουβέντα είναι αυτή. Βεβαίως το κακό, αυτή η καραξεφτύλα του αρσενικού να επιζητά σεξ κι όταν δεν τον γουστάρουν και να σηκώνει τα βρώμικα χέρια του στο ξένο σώμα, θα πολεμηθεί αν οι γυναίκες ξεμπροστιάζουν τους βιαστές τους, Να. όμως, πως ένα άλφα ποσοστό του κόσμου ακόμα και στις πιο καθαρές ιστορίες  σεξουαλικής τρομοκρατίας, στέκεται με... ερωτηματικά για την... ευθύνη των γυναικών.    
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΑ