ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ GAY

 
Πρώτα στη Νέα Υόρκη, μετά και στην Αθήνα. Και οι Αμερικάνοι διοργανωτές του περιλάλητου Gay Pride, και οι Έλληνες δεν επέτρεψαν την παρουσία των ομοφυλόφιλων αστυνομικών. Ξεκάθαρη αντίληψη. Όλοι οι gay είναι δεκτοί, να εκδηλώσουν την περηφάνια τους για την ομοφυλοφιλία τους, αλλά όχι και οι μπάτσοι. Μην αποφασίσουμε να τους κάνουμε... φάκελλο, ακούς εκεί μπάτσος και ... δικό μας! 
Όπως στα ολοκληρωτικά και αντιδημοκρατικά καθεστώτα έστελναν εξορία τους αντιφρονούντες, έτσι και οι διοργανωτές του gay κινήματος, οι ΛΟΑΤΚΙ αποκλείουν τους ομοφυλόφιλους με αστυνομική στολή. Με αστεία επιχειρήματα. Αιώνες στο κυνήγι οι ομοφυλόφιλοι από το κράτος, τη θρησκεία, τα κόμματα, την κοινωνία γενικώς, είναι στοιχειωμένοι από τον ανώνυμο πολιτσμάνο. Αυτός συμβολίζει τον εκφραστή της κοινωνικής κατακραυγής που δεχόντουσαν οι μια ζωή καταπιεσμένοι οι ομοφυλόφιλοι.
Συνέδριο στην Αθήνα είχε αυτές τις ημέρες η Ένωση Ευρωπαίων Ομοφυλόφιλων Αστυνομικών και ζήτησαν να παρελάσουν κι αυτοί. ''ΟΧΙ'' τους είπαν οι διοργανωτές, μακρυά, δεν έχετε θέση στην πορεία, ούτε περίπτερο θα στήσετε, ούτε φέιγ βολάν θα μοιράσετε, μπάτσοι είστε...
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ