ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ... ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ

 
Αυτά είναι παράξενα πράγματα και επειδή όλα έχουν την εξήγηση τους, είτε τη ψυλλιαζόμαστε, είτε όχι, επόμενο είναι να ανησυχούμε. Τι διάολο συμβαίνει. Καραντίνα και στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για τα... σαλιγγάρια. Δικαιολογημένα, διότι τα εν λόγω σαλιγγάρια δεν είναι τοπικής γέννησης, τα πασίγνωστα, αλλά ξένης προέλευσης και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.
Σαλιγγάρια μέχρι είκοσι πόντους μεγάλα που προέρχονται από την... Αφρική και απειλούν και τη γεωργία στη Φλόριντα. Έχουν πάθει τη πλάκα τους οι τοπικές αρχές της αμερικάνικης πολιτείας, κι αν δεν εκφράζουν τους αληθινούς τους φόβους, οφείλεται στο... φόβο τους να μην τρομάξουν τον κόσμο.
Έχει ξεκινήσει ο πόλεμος των σαλιγγαριών! Να τα εξαφανίσουν. Δεν είναι εύκολο, καθόλου εύκολο. Το συγκεκριμένο είδος γεννάει μέχρι 2.500 αυγά το χρόνο! Έτσι και ''εγκατασταθούν'' στην Φλόριντα, άντε μετά να τα ξεπαστρέψεις. 
Από την αρχαιότητα τα σαλιγγάρια τα τρώγανε, θεωρούνταν μεζές. Και σ' όλο τον κόσμο εκτρέφουν σαλιγγάρια για φάγωμα. Με το κακό που τους βρήκε στην Φλόριντα, με τα σαλιγγάρια- γίγαντες, οργανώθηκαν με σκοπό αυτά να μη ξεμυτάνε καν μέσα από το χώμα. 
Διαβαστε ακομα:

ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...