ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 
Η τηλεόραση μπαίνει για πρώτη φορά στο σπίτι. Ο κόσμος χαζεύει. Κάθεται μπροστά στην οθόνη της κι αισθάνεται πασάς αραγμένος στην πολυθρόνα. ''Ποιος είμαι, ρε!''. Δικαιολογημένα ένοιωθε προνομιούχος διότι χαιρόταν μια εφεύρεση που δεν την φανταζόντουσαν οι γονείς του, μην πάμε πιο πίσω, στις προηγούμενες γενιές..
Σήμερα γελάμε και θεωρούμε γραφικό και αφελές τον άνθρωπο που πρωτογνώρισε την τηλεόραση. Γιατί; Επειδή καθόταν και έβλεπε αηδίες. Φτηνοπράγματα. Χαζομάρες. Αυτό, όμως, που είχε σημασία ήταν ότι μέσα στο σαλόνι του είχε μια υπερσύγχρονη συσκευή και παρακολουθούσε μέχρι π.χ. και μια ταινία του βωβού κινηματογράφου.. Το σινεμά μέσα στο σπίτι του.
Από την τηλεόραση το έργο τεχνολογικά πήγε στο διαδίχτυο. Χειρότερη κατάσταση απ' ό,τι τον πρώτο καιρό της τηλεόρασης! Το καινούργιο, λέω το ιντερνετ, θαμπώνει και πάλι τον κόσμο. Και δεν καταλαβαίνει ο ηλίθιος ότι τρώει στη μάπα τον απόπατο. Και αισθάνεται μεγάλος και τρανός.
 
Τι διαβάζει σήμερα ο πολύ... προχωρημένος μέσος άνθρωπος που έχει στην καθημερινότητα του πράγματα απίστευτα μόλις πριν λίγα χρόνια; Ναι, ρωτάω, τι είναι αυτά με τα οποία χάνει το χρόνο του κάθε μέρα όποιος σουλατσάρει στα site, στις ηλεκτρονικές εφημερίδες; Ηθοποιός γάμα εθνικής έκανε έξοδο με την κόρη του από προηγούμενο γάμο. Είναι είδηση αυτή; Πλάκα μου κάνεις. Και γαμώ την είδηση είναι. Και ότι μια παρουσιάστρια κάνει διακοπές. Όχι, ρε! Ναι, ρε, για τέτοια συνταρακτικά είναι σήμερα ο κοσμάκης.
Δίπλα στις φωτογραφίες από τις φωτιές διαβάζεις με μεγάλα γράμματα τίτλους από ρεπορτάζ ξεχασμένης τραγουδίστριας που συναντήθηκε με πρώην γκόμενο της πριν 25 χρόνια. Και μαζί με τις απειλές της Τουρκίας να πάρει κανένα ελληνικό νησί δήλωση σταρ του ελληνικού σινεμά πριν 60 χρόνια ότι στις σχέσεις της έβλεπε τον άνδρα μόνο ως εραστή, όχι ως σύντροφο. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ