Ο ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

 
Ένας αληταράς, γεννημένος κακοποιός, επικαλέστηκε τον Μωάμεθ, προκειμένου να δικαιολογήσει τη δολοφονία της 17χρονης, με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Ναι, την σκότωσα, παραδέχθηκε ο 22χρονος Πακιστανός, διότι μιλούσε με άσχημα λόγια για το Κοράνι. Τι να έκανε ο πιστός μουσουλμανος; Το κορόιδο. Δεν είναι εύκολο. Κι αν ο προφήτης τον τιμωρούσε; Να κάθεται να ακούει μια άπιστη κι αυτός να έχει σταυρωμένα τα χέρια.
Το πράμα, λοιπόν, ξεφεύγει από τη γήινη δικαιοσύνη. Έχουμε περίπτωση υπεράνω από αστυνομικούς και ανακριτές, εισαγγελείς και δικηγόρους. Μ' άλλα λόγια έχουμε μια υπόθεση θρησκευτική. Εκτός κι αν βγάλουμε από το παιχνίδι την πίστη στον Θεό. Ότι, δηλαδή, ο άνθρωπος, είτε χριστιανός, είτε μωαμεθανός δεν έχει επαφή με το Θείο ή ο από πάνω έχει ξεκόψει τις πνευματικού χαρακτήρα επικοινωνίες με τους πιστούς.
Είμαι σίγουρος. Ο Μωάμεθ θα τιμωρήσει τον δολοφόνο της 17χρονης συντρόφου. Όπως, άλλωστε, έκανε από τον 7ο αιώνα μετά τον συνάδελφο του Ιησού Χριστό, με όλα τα καθάρματα που εγκλημάτησαν στο όνομα του Θεού. Βεεεεεέβαια. Όλους τους έστειλε στην κόλαση.
Και πότε θα γίνει η θεία τιμωρία του Πακιστανού; Κι αυτό το γνωρίζω! Όταν πεθάνει ο δολοφόνος. Πότε; Όταν! Μετά από δέκα, 30, 50 χρόνια. Όσα κι αν περάσουν ο Μωάμεθ δεν θα τον ξεχάσει το κουτατσαβάκι από το Πακιστάν που ήρθε με τέσσερα διαβατήρια στην Ελλάδα να κάνει γυναικτονία. Γιατί δεν θα τιμωρήσει αμέσως ο προφήτης; Έχει ένα σωρό άλλες δουλειές, τι νομίζετε πως είναι τεμπέλα, αραχτός; 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΕΛΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΣΕΞ