ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΥΣ 12% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ

 
Τι σημαίνει να βλέπει κανείς πορνό; Το πρώτο με το οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι, και μάλλον δεν θα υπάρχει ζωηρή διαφωνία, είναι πως οι... εραστές του πορνό είναι σεξουαλικά πεινασμένοι. Κι ακόμα πως όσο περισσότερο κάποιος, κάποια μπανίζει πορνό, τόσο λιγώτερο ικανοποιημένος είναι στην ερωτική της ζωή.
Εξαιρέσεις δεν αποκλείονται. Άτομα, δηλαδή, με σεξουαλική υπερδραστηριότητα να κάνουν κέφι και το πορνό.

Σύμφωνα με τελευταία σχετική έρευνα όσοι βλέπουν συστηματικά ταινίες πορνό ή αρκετά συχνά τη βρίσκουν σε κανάλι με τολμηρά σέξυ βίντεο, τότε τοποθετούνται σε τρεις κατηγορίες. Ο καθένας ίσως αποτελεί μόνος του μια κατηγορία, αλλά προκειμένου να βγουν συμπεράσματα κατηγοριοποιήθηκαν οι πορνολάτρεις.

Στην άλφα κατηγορία οι καταναλωτές τηλεοπτικού πορνοθεάματος είναι το 75% και μόνο για την ευχαρίστησή τους κατά μέσο όρο διαθέτουν 24 λεπτά την εβδομάδα. Κατά τους ερευνητές επιστήμονες τα άτομα της άλφα κατηγορίας είναι απόλυτα ισορροπημένα.

Στη βήτα κατηγορία ανήκουν εκείνοι που βλέπουν τσόντα διότι είναι εθισμένοι. Το πορνό, εξάρτηση σκέτη, τους έχει γίνει αλκοολίκι. Τα άτομα αυτής της κατηγορίας κατά μέσο όρο βλέπουν 17 λεπτά και το ποσοστό των… πασχόντων φτάνει το 12.2%.

Στην τρίτη κατηγορία, ποσοστό 11.8% και διάρκεια 110 λεπτά την εβδομάδα. Εδώ το πράμα είναι ανησυχητικό. Γι’ αυτούς το πορνό είναι σχεδόν καθημερινότητα, και μια “απάντηση”, μια αντίδραση στα ψυχοπλακωτικά τους. Άντρες και γυναίκες που δεν είναι πολύ στα καλά τους, θεωρούνται ψυχικά όχι υγιείς.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...