ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΒΙΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΒΙΑΖΟΥΝ

 
Βιασμός τι θα πει; Δεν χρειάζεται να καλέσουμε ειδικό να μας το πει. Η ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική στη γη που μιλάει μόνη της. Οι λέξεις τα λένε όλα. Βιασμός, λοιπόν, είναι όταν η δουλειά γίνεται με βία. Με απειλή. 
Δεν θα πεις βιασμό π.χ. το χάδι, την αγκαλιά, τη συνουσία με τη θέληση και τον δυο πλευρών. Δεν είναι βιασμός όταν ο άνδρας πληρώνει, όταν η γυναίκα δέχεται χρήματα πριν ή μετά τη σεξουαλική πράξη. 
Άλλο αποπλάνηση. Άλλο εκμετάλλευση. Και τι είναι αυτά, επίσης το λένε οι λέξεις. Και δεν είναι βιασμός. 
Τα κανάλια, βέβαια, κι όχι μόνο περί αυτού, του βιασμού, λένε ό,τι θένε. Πουλάνε το εμπόρευμα τους όπως θένε. Παραπλανητικά, λαθραία, μαυραγορήτικα. Και να σκεφτεί κανείς πως από τότε που οι οργανωμένες κοινωνίες θεώρησαν αξιόποινο το βιασμό, ο ρόλος των ΜΜΕ θεωρείται βασικός. Τι γίνεται, όμως, όταν τα μέσα δεν εκπληρώνουν τον κοινωνικό τους ρόλο και παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο;
Στην Ελλάδα από το 1824(!!!) αυτό που λέγεται κράτος θεώρησε ποινικό αδίκημα το βιασμό, όμως μόνο σε παντρεμένη γυναίκα. Στην Ελλάδα του 1834 ο βιασμός ήταν παράνομος και σε βάρος γυναίκας και σε βάρος άνδρα. Πράγματι είναι παλιά, πολύ παλιά ιστορία ο βιασμός. Προβλέπεται καταδίκη του ένοχου από τον 18 αιώνα πριν τον Χριστό! Οι ενδιαφερόμενοι ας διαβάσουν τον Κώδικα του Χαμουραμπί, του βασιλιά της αρχαίας Βαβυλώνας, της πόλης της αμαρτίας.
Άλλο παράνομο το σεξ με ανήλικη. Φρικτή πράξη και αξιόποινη. Δεν είναι βιασμός όταν η ανήλικη ή ηλικιωμένη δέχεται τον... βιασμό. Πηγαίνει η ίδια στο ραντεβού με τον πελάτη. Βιασμός είναι κι όταν η μια πλευρά δέχεται τη συνουσία αλλά είναι σε κατάσταση μέθης.
Διαβαστε ακομα:

ΨΟΦΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ