Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ..., ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

 

Το μάθανε κι αυτό. Το τούμπα έργο, η γυναίκα από επάνω. Ικανοποίηση άλλης κοπής. Σεξουαλική ηδονή άλλης παραγωγής. Η κυρία αναλαμβάνει τα ηνία, κανονίζει ρυθμό και ταχύτητα στην οδήγηση. Επειδή κρατάει το πηδάλιο του σκάφους για υψηλότερη απογείωση στο σύμπαν της συνουσίας. Ο σινεμάς και η βιομηχανία του πορνό έδειξε το δρόμο. Υπάρχει κι αυτό. Παίζουμε και μ' αυτήν τη στάση. Γιατί, όχι.

Μια στιγμή. Προσοχή μην πάθει κάταγμα το πέος! Έχει συμβεί, όταν ο άνδρας είναι από κάτω. Και όταν η γυναίκα είναι βιαστική. Τον θέλει μέσα της πριν την ώρα του. Πριν σκληρύνει ο μπέμπης.

Λέμε «κάταγμα», έτσι το λένε, παρ' ό,τι στο ανδρικό μόριο ο πλάστης δεν τοποθέτησε ούτε κοκκαλάκι. Ο κίνδυνος είναι το πουλάκι χωρίς φτερά να «διπλώσει» όταν η στύση δεν είναι αρκετή, απόλυτα σκληρή Τότε, ίσως, προκληθεί η ζημιά.

Προσοχή, λοιπόν! Από επάνω η γυναίκα ΔΕΝ αρχίζει το «πηγαινε-έλα» αν προηγουμένως το πέος δεν έχει αγριέψει για τα καλά, αν δεν έχει γίνει σκέτο στυλιάρι. Σε μια αδέξια κίνηση, πριν ακόμα γίνει ντούρο, αυτό πιθανόν να «λυγίσει».
Ποιες είναι οι συνέπειες. Να πονέσει ο άνδρας. Να μελανιάσει το μόριο του στο σημείο που «τσάκισε». Να πρηστεί, να φουσκώσει. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, με τις ημέρες θα περάσει. Αρκεί να μη ξαναοπλίσει για να μπουκάρει ο άνδρας. Επιβάλλεται να κρατηθεί σε αποχή, μέχρι να εξαφανιστεί το «στραμπούληγμα» από το αντρικό όργανο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ''ΜΙΚΡΑ'' ΠΕΗ