ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

 
Την βλέπει και ο πόθος διατρέχει όλο του το κορμί. Κόβεται η ανάσα του. Είναι ερωτευμένος με τη δικιά μου, όμως να, που αντικρύζει τούτη την ξένη και τρελαίνεται. Αν την αγνοήσει, αν δεν υπακούσει στις γλυκές παρορμήσεις του, θαρρεί πως δεν θα ξαναδεί τα αστέρια, ίσως και τον ήλιο. Τόσο τρισμέγιστη θα 'ναι η απώλεια να μη χαρεί τούτο το τεφαρίκι μπροστά του.  Αυτό την νεράιδα που αγκαλιάζουν τα ματάκια του την θέλει... Τι είναι αυτό που θα τον εμποδίσει να την πλησιάσει, ίσως και καταφέρει να την γευθεί.

Μια θρησκεία φθάνει και περισσεύει. Το ίδιο και μια ομάδα. Όχι, όμως, και μια γυναίκα. Ποτέ. Γιατί; Είναι άνδρας. Γι' αυτό, για τι άλλο. Η ανδρική του φύση δεν τον αφήνει να βρει τις ισορροπίες του με μια γυναίκα, ας είναι καψούρης μαζί της. Ας την εκτιμά ως σύντροφο, ως σύζυγο.

 

Οι σοφοί λαοί ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Έβαζαν τον θεό να ευλογάει την πολυγαμία. Να επιτρέπει στον άνδρα να έχει και δύο και τέσσερις, όσες γυναίκες θέλει. Και οι κυρίες να συμβιβάζονται. Και να ανταγωνίζονται ποια θα ''φτιάχνει'' καλύτερα τον μισακό άντρα τους.

Μεγάλη εφεύρεση η θρησκεία. Στη υπηρεσία των δυνατών. Πάντα. Άλλο ότι παίζει το παραμύθι ότι είναι για τους αδύναμους. Και οι φουκαράδες οι αδύναμοι να τσιμπάνε. Μη ξεφεύγουμε.

 

Με μια γυναίκα πας στον Παράδεισο. Εγγυημένα. Άμα είσαι δυνατός στο παιχνίδι του έρωτα και ρουφάς τα ποτά της θεϊκής ηδονής, και με μια γυναίκα θα βρεις τον τρόπο να τρυπώσεις, ακόμα και μέσα από χαραμάδα στον Παράδεισο. Την μεγάλη Πύλη, όμως, την κεντρική Πύλη του Παραδείσου θα τη διαβείς στα σίγουρα αν ικανοποιείς περισσότερες από μια και δυο γυναίκες.

Έτσι που λες. Δεν είναι άπιστος της αγαπημένης του, ούτε παλιοχαρακτήρας εκείνος ο οποίος λαχταράει και κάποια άλλη και λιγώνει γι' αυτήν. Δεν φταίω αυτός. Και γιατί να φταίει. Η ανδρική του φύση τον προστάζει. Κι αν η άλλη, η ξένη με τις κατάλληλες κινήσεις, ίσως με τα μάτια μόνο, του στείλει το μήνυμα, είναι μάλλον απίθανο να τον κρατήσουν τα φρένα του. ''Έλα να με τραντάξεις! Να με μουλιάσεις!'' πιάνει το μήνυμα κι αυτός θα βάλει την όπισθεν;
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ