ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'' ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

 
Έχω γείτονα που τον χαίρομαι μόνο που τον βλέπω από μακριά. Μαζί του δεν έχω παρεδώσε, και γι' αυτό βεν βρήκα ποτέ την ευκαιρία να τον ρωτήσω. Ποιο είναι το ''μυστικό'' του; Τι είναι εκείνο που του χαρίζει ενέργεια και χαρά ζωής; Ο άνθρωπος δεν παίζεται, όμορφος, δροσερός, δραστήριος, κομψός, αθλητικός, αστραφτερός. Παρά την προχωρημένη ηλικία του. Θυμήθηκα τον Κώστα Βουτσά. 
Ο μακαρίτης ηθοποιός δεν ήταν μόνο πετυχημένος στο σινεμά και το θέατρο. Και στη ζωή τα είχε καταφέρει, εκτός επαγγέλματος. 
Μια νύχτα σε τιμητική εκδήλωση για πάρτη του από σωματείο, ρώτησαν τον γνωστό τοις πάσι οπαδό της ΑΕΚ: ''Που οφείλεται η ζωτικότητά σας, η υπερδραστηριότητά σας;... ''. Κι αυτός, σχολίασε: 
«Παίρνω change».
Ο τότε 84χρονος Κώστας Βουτσάς αναφέρθηκε στο βιταμινούχο φάρμακο, το «change». Είναι το φάρμακο που δεν πουλάει κανένα φαρμακείο. Και δεν το παρασκευάζει καμία φαρμακευτική βιομηχανία.

Άλλος παίρνει το viagra. Ο Κώστας Βουτσάς αλλάζει συχνά ερωμένη, αυτό εννοουσε. Αυτό ήταν το μυστικό του. Η αλλαγή, change, σε γυναίκα.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΝΔΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΥΜΝΟ