ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΡΟΟΠΤΑ...

 
Την σκέπτεσαι. Την γούσταρεις με χίλια και δεν φεύγουν από το μυαλό σου οι εικόνες, τα πλάνα, ό,τι έχει διατρέξει ανάμεσα σας. Την έχεις βρει ατέλειωτα μαζί της. Καλό. Πολύ καλό αυτό, να σε... εμπνέει το κορίτσι. Σου τραβάει την σκέψη, τη σεξουαλική σου σκέψη. Όχι μόνο σε φτιάχνει και την ψάχνεις βάζοντας ποικιλία στο πρόγραμμα, αλλά και την φαντασιώνεσαι. .

Το ερωτηματικό, το περίεργο θα ήταν εσύ ο straight, που δεν είχες καν διανοηθεί τη συμμετοχή σου σε gay activities, να δεις στον ύπνο σου σεξουαλική δράση με ομοφυλόφιλο. Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο. Αυτό είναι μπέρδεμα. Αυτό είναι όνειρο.

Δεν μιλάμε για όνειρα στον ύπνο, αλλά για φαντασιώσεις, δηλαδή εικόνες και επιθυμίες στο ξύπνιο. Είτε είσαι ρέστος, είτε σε μόνιμη σχέση, είτε παντρεμένος. Φαντασίωση σημαίνει ότι είσαι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Σ' ενδιαφέρει το έργο. Δεν είσαι αδιάφορος.

Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες, όμως! Πλουτίζουν το ρεπερτόριο στο ζευγάρι. Κι ακόμα τους προτρέπουν να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν και σ' άλλα πράγματα, «απαγορευμένα» κι όχι. Γι' αυτό, άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν και συνιστούν να μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας. Συναισθηματικά μας φέρνουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Καλό κάνει στο ζευγάρι να λέει ο ένας στον άλλον ό,τι του έρχεται στη σκέψη, κάθε σεξουαλικό απωθημένο (;).

Ποιό είναι το «επικίνδυνο» του πράγματος. Πότε, δηλαδή, η σεξουαλική φαντασίωση είναι απειλητική; Όταν αφορά... άλλο πρόσωπο, ένα τρίτο πρόσωπο. Όταν, μάλιστα, το φαντασιακό σεξ με το... άλλο πρόσωπο είναι πιο ηδονικό σε σύγκριση με τον, με την σύντροφο, τότε η δουλειά βρωμάει. Τότε η φαντασίωση λειτουργεί ως σκέτος πειρασμός. 

Φαντασίωση είναι αυτή, όμως. Σε επισκέπτεται χωρίς πρόσκληση. Κι όταν είναι επίμονη, η ίδια και η ίδια φαντασίωση με το συγκεκριμένο τρίτο πρόσωπο, τότε, λέμε, ότι το πράμα ψιλοξεφεύγει, ίσως. Τι κάνεις σ' αυτήν την περίπτωση. Λες όχι στην... υλοποίηση της φαντασίωσης;

 

Οι απελευθερωμένοι, οι φιλοσοφημένοι της γήινης ζωής, εκμυστηρεύονται και την πιο σοκαριστική φαντασίωση στο ταίρι τους. Γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να συγκρατήσουν την αδιόρατη επιθυμία να ικανοποιήσουν την ''παράνομη'' φαντασίωση τους.
Συμβαίνει και το άλλο. Το ζευγάρι πιθανόν να καταλήξει τρίο, ίσως και κουαρτέτο. Είναι αυτό που λέγαμε, ότι είναι και επικίνδυνη η φαντασιωση. Η κατ' αρχήν αθώα και ακούσια αλλά και εκούσια αναζήτηση και σκηνοθεσία μιας συγκεκριμένης φαντασίωσης ναι μεν προκαλεί ικανοποίηση, χαλάρωση, αλλά.... 
Στην περίπτωση, λοιπόν, που το έτερον ήμισυ προτείνει να είναι ανοικτοί οι δυο τους στην πραγματοποίηση της ''επιφοίτησης'' σεξουαλικού πνεύματος παρέα και με τρίτο άτομο, τι γίνεται. Η φαντασίωση οδηγεί σε λούκι απρόβλεπτο. Εκτός κι αν το ζευγάρι τα έχει ζυγίσει όλα, έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και είναι προετοιμασμένο για ό,τι προκύψει στην πραγματοποιήση της φαντασίωσης με τη συμμετοχή τρίτου προσώπου, θηλυκού ή αρσενικού.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...