ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΣΕΞ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ''

 
Να βάλουμε ένα πονηρό βιντεάκι να φτιαχθούμε, προτείνει ο άνδρας. Ο μάγκας θέλει την αβάντα της τσόντας για να ερεθιστεί ο ίδιος, να διεγερθεί και η άλλη. Νέος άνθρωπος είναι, δεν τον πήραν τα χρόνια, το σύστημα παίρνει μπροστά και χωρίς να καταφύγει στη χρήση κάποιου από τα «ερωτικά βοηθήματα», όπως έτσι τα λένε.
«Ερωτικά βοηθήματα» δεν είναι μόνον οι δονητές κι άλλα περίεργα αντικείμενα, διάφορα και ποικίλα αξεσουάρ βιομηχανικής, μαζικής παραγωγής που τα βρίσκεις στα ειδικά καταστήματα. Είναι κι ένα πορνοπεριοδικό, μια τολμηρή ταινία, κι αυτά προσφέρονται για το σεξουαλικό ντόπινγκ.
Δεν είναι κακό, απεναντίας είναι καλό το «ερωτικό βοήθημα» όταν ανοίγει την όρεξη, όταν ανεβάζει τις επιθυμίες για υψηλώτερες πτήσεις. Το καλύτερο η δουλειά να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο. Όχι ο ένας να πιέζει τον άλλον.
Η ιστορία είναι παλιά. Αρχαία. Πάντα ο άνθρωποι ψαχνόντουσαν, ιδιαίτερα όσοι παρουσίαζαν πρόβλημα, είχαν μια δυσλειτουργία σεξουαλική, και για να πάρουν φωτιά τα καλώδια χρειαζόντουσαν μια «ειδικό» σπρώξιμο.
Τέλος πάντων, τα «ερωτικά βοηθήματα», μέχρι κι εκείνα που ικανοποιούν βίτσια, μιλάμε για μαστίγια, χειροπέδες και σία, έγιναν μόδα όταν άνοιξαν τα πρώτα sex- shops. Αυτό συνέβη στο Παρίσι, στη γειτονιά της Παναγίας των Παρισίων(!).
Επί του θέματος. Βάλε την δικιά σου να κάνει στρηπ-τηζ. Αυτό, ναι! Αυτό είναι το απόλυτα φυσικό, όχι το μηχανικό «ερωτικό βοήθημα». Αργό γδύσιμο, με εσώρουχα δυναμίτης, να απολαύσεις την τσαχπινιά της. Ένα σωρό άλλα πράγματα παίζουν για να ξεφύγει το ζευγάρι από τα συνηθισμένα. Να δώσει και να πάρει μεγαλύτερη ηδονή.
Τι συμβαίνει σήμερα, όπου ο άνθρωπος ζει στον αιώνα των... κουμπιών; Εκπαιδευμένος είναι να κάνει τα πάντα με κουμπιά, πλήκτρα, διακόπτες. Όλα για πάρτη του αρκεί να πατήσει το δάχτυλο. Έτσι και στη σεξουαλική επαφή. Στο κάθε πρόβλημα, άνδρας και γυναίκα, δίνει λύση με το σχετικό «εργαλείο» από sex-shop. 
Το ίδιο συμβαίνει και στον αθλητισμό. Όχι ακριβώς το ίδιο. Κανένα σαπάκι δεν έκανε κάτι επειδή χοντροφαρμακώθηκε. Για να βγει στον αφρό, να κάνει ρεκόρ και να πάρει μετάλλια, δεν φθάνουν μόνο οι ουσίες, χρειάζεται και το ταλέντο, και η σκληρή, και η επιστημονική προετοιμασία, βέβαια.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...