ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... ΠΕΟΥΣ

 
Έξι μήνες την κυνήγαγε την Λένα ο Παναγιώτης και τελικά τα κατάφερε να την ρίξει. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στο γραφείο η Λένα έγινε το απόλυτο, το καθημερινό αντικείμενο του πόθου στον Παναγιώτη, που κάθε βράδυ στο σπίτι του σκεπτόταν πότε, επιτέλους, θα την κάνει δική του.
Και να, το Ωραιόκαστρο έπεσε! Πρώτη έξοδος του Παναγιώτη και της Λένας. Μετά το εστιατόριο το φρέσκο ζευγάρι κατέληξε στο σπίτι του άνδρα. Απίστευτο! Η αποτυχία!!! Να μένει ασυγκίνητος ο ανδρισμός του Παναγιώτη. Έξι μήνες περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή και, τελικά, ο... Πολύκαρπος τον προδίδει! Η Λένα, όμως, γυναίκα κλάσεως, ποιοτική, ολόγυμνη στο κρεβάτι είχε την ιδεώδη συμπεριφορά. Αντέδρασε ιδανικά. Με τον πιο διακριτικό τρόπο «απάλλαξε» από κάθε... ενοχή και τύψη τον νέο της σύντροφο.
Συμβαίνει σ' όλους τους άνδρες το «πάθημα» του Παναγιώτη. Σε κάθε ηλικία. Με την κάθε γυναίκα. Την «πατάει» ακόμα και ο πιο ερωτύλος, ο πιο σεξιστής, μάλιστα και με παρτεναίρ το Νο1 μανουλομάνουλο της γης.
Κι όμως! Πολλές γυναίκες παρεκτρέπονται, όταν παρουσιάζεται πρόβλημα διαταραχής στη στύση του συντρόφου, του συζύγου. Όταν ο άνδρας αποτύχει μία, δύο, τρεις, μάλιστα και στις πιο καρπερές δεκαετίες του, οι ανόητες έχουν βγάλει κιόλας το συμπέρασμα. «Δεν σ' αρέσω!». «Δεν με θέλεις άλλο!». «Βρήκες άλλη!».
Την ευτυχία, κάτι περισσότερο από τη σιγουριά για το ταίρι της και την ασφάλεια της σχέσης της, πολλές γυναίκες την παίρνουν από τη σκληρότητα του πέους. Η καλύτερή της όσο το βλέπει βαρβατωμένο, ορθωμένο, περήφανο να θέλει να απογειωθεί, να ξεκολλήσει από τα δύο αβγάκια του. Έτσι, σκέπτονται, αποδεικνύεται ότι με θέλει, ότι ακόμα του αρέσω, με ποθεί.
Η «αδυναμία στύσης» είναι το πρόβλημα του άντρα που κλιμακώνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στο δυτικό κόσμο. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αδυναμία, και δεν οφείλεται σε λόγους παθολογικούς. Το μαγκανοπήγαδο της βιοπάλης μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο έχει κάνει αληθινή επίθεση στη σεξουαλικότητα του αρσενικού. Δεν είναι χαλαρός, δεν κινείται σε ρυθμούς φυσιολογικούς. Είναι στην πρίζα.

Πριν από 50 και 100 χρόνια δεν υπήρχαν ανδρολόγοι, σεξολόγοι. Σήμερα σαραντάρηδες, πενηντάρηδες αγαπάνε την γυναίκα τους, δεν την βαρέθηκαν, αλλά παρουσιάζουν «διαταραχές» στη στυτική λειτουργία. Το καλύτερο «φάρμακο» είναι η σωστή αντίδραση, η σωστή συμπεριφορά της γυναίκας. Επειδή το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και εύκολα ξεπερνιέται.

Διαβαστε ακομα:

ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''G''!