''ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ'' ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 
«Έχω καμιά δεκαριά δονητές...» είπε μ' ένα ελαφρά πονηρό χαμόγελο στην φίλη της η πολυφωτογραφημένη και γνωστή κυρία από τις κοσμικέ και αλητέ εμφανίσεις μετά του συζύγου της στην Μύκονο. «Μην πάει, χρυσή μου, το μυαλό σου σε τίποτα ανωμαλίες, κάνουν μια νορμάλ δουλειά οι δονητές και δεν το κρύβω ότι με βολεύουν, μ' αρέσουν...».
Γεγονός. Από απ' αυτό το βιβλίο, πριν ακόμα γίνει ταινία, το «50 αποχρώσεις του γκρι» ανέβηκαν οι πωλήσεις στα «ερωτικά βοηθήματα» στην Ελλάδα. Νέα πελατεία μπήκε στα sex-shops. Γυναίκες αλλά και άνδρες για να σπάσουν την τυποποίηση στο σεξ με τον σύντροφό τους, δοκίμασαν κάτι το μηχανικό... , και ανέβασαν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.
Αβαντάρουν την αγορά των ''βοηθημάτων'', σχετικώς και χωρίς επιφυλάξεις, οι σεξολόγοι από την πλευρά τους, όπως και οι γυναικολόγοι. Ναι στα sex-toys συνιστούν, αν πρόκειται να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά κι όταν αισθάνεστε μοναξιά... Και μην τρομάζετε από τα μαστίγια, δεν πονάνε, απλά μεγιστοποιούν τη λίμπιντο, όπως κάθε αξεσουάρ που θα επιλέξετε στο shopping από μια ''ερωτική'' μπουτίκ.

Τι θα θέλατε για δώρο, ένα CD, ένα βιβλίο ή ένα ''αντικείμενο'' που βοηθάει τη σεξουαλική σας ανανέωση; Ένα δονούμενο πέος π.χ. φτιαγμένο από γυαλιστερό υλικό, εύκολο και εύχρηστο πολλαπλών ταχυτήτων.

Διαβαστε ακομα:

ΟΡΓΙΟ ΗΔΟΝΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ