ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

 
Το σεξ είναι η χαρά της ζωής. Καλώστονα! Για καινούργιο μας το λες; Άσε με, ρε, πρώτα να πιάσω ρυθμό στην κουβέντα, μη μου την σπας όπως μια περίεργη γκόμενα κάνει κουρέλι τα νεύρα του δικού της.
Ξεκινάς σχέση με την καλύτερη διάθεση, και η άλλη δείχνει στην  ίδια ρότα, να το πάμε το έργο, γιατί όχι. Με το που πατάει τα γκάζια, όμως, ο άντρας να φύγουν οι δυο τους  για τα υψηλά, η γκόμενα αρχίζει τα περίεργα της, τα τρελά της. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε.
Ένας άντρας, ειδικά στις πυρόκαυλες ηλικίες, 20 και 30 χρονών, πρέπει να προσέχει την τεστοστερόνη του. Την κατ' εξοχήν αρσενική ορμόνη στο αίμα, που παράγεται στους όρχεις. Ακριβώς λόγω της τεστοστερόνης από πιτσιρίκι αρχίζει να μεγαλώνει το πουλί να βγάζει τρίχες η κορμάρα και η φωνή να γίνεται αντρική.
Το άλλο με το χρηματιστήριο το ξέρεις. Σήμερα είναι επάνω ο δείκτης, αύριο κάτω. Και ότι η ημέρα ξεκινάει έτσι και στην πορεία βλέπεις άλλα πράγματα και σαλτάρεις. Μία μετοχή από τα χαμηλά να εκτινάσσεται, όπως και το αντίθετο, να παίρνει βουτιά, την ίδια ημέρα.
Έτσι και με την τεστοστερόνη. Το πρωί συνήθως είναι σε ανώτερα επίπεδα, γι' αυτό όταν ξυπνάει ο αρσενικός έχει στύση και προς το βραδάκι χάνει πόντους. Και από την ηλικία των 40-45 κάθε χρόνο η στεροειδής ορμόνη που τη λένε τεστοστερόνη χάνει 1-2 τα εκατό.
Στο θέμα μας. Την σπαστική γκόμενα την κάνεις ξου. Μακριά. Επιτόπου κόβεις τις παρτίδες όταν σε εκνευρίζει, σε βγάζει από τα ρούχα σου. Επειδή οτιδήποτε μπλοκάρει τη «διαδικασία», πριν την συνουσία, είναι επίθεση στην τεστοστερόνη. Το ίδιο ισχύει αν, με την υπαιτιότητα της αλληνής στην πραγματικότητα, ο άντρας αγχώνεται, θα σηκωθεί ή όχι. Επειδή βρίσκεσαι κάτω από πίεση κι όχι μόνο να της αποδείξει ότι είναι καλός κόκορας, και ικανός να σκοράρει στο κρεβάτι.
Και η γυναίκα έχει τεστοστερόνη, όμως ένα τα εκατό σε σύγκριση με την ποσότητα του άνδρα. Και σ' αυτήν τα επίπεδα της δικής της τεστοστερόνης επηρεάζονται αν την πιάνει το ψυχολογικό τραλαλά, μήπως δεν φθάσει σε οργασμό, μήπως δεν αρέσει στον γκόμενό.
Διαβαστε ακομα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!