Η ''ΕΠΙΔΕΙΞΗ'' ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ

 
Είναι δυνατόν να συνευρίσκονται σεξουαλικά μάνα και γιος; Συμβαίνει. Έξω από τους ανθρώπινους νόμους, γραπτούς και άγραφους, αλλά όχι απιθανο. Και προκύπτει, μάλιστα, το τερατώδες χωρίς να 'ναι χασισωμένοι, μεθυσμένοι, αποτρελαμένοι μάνα και γιος, γιος και μπαμπάς, μπαμπάς και κόρη, κόρη και μάνα, αδελφός και αδελφή, εγγονή και παππούς, παππούς και εγγονός.
Το έχουμε πει. Ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα. Για πράγματα που δεν το χωράει ο νους σ’ άλλους. Στους περισσότερους, στο 99,9999999% των ανθρώπων. Κάποιοι κουβαλάνε μέσα τους και το κτήνος. Έχει διαπιστωθεί, λοιπόν, ότι την κτηνωδία της αιμομειξίας αποδέχονται συνειδητά, την ξεπερνούν ηθικά κάποιοι διότι έτσι απλά τους βολεύει. Παντρεύονται τις όποιες δικαιολογίες τους και συμβιβάζονται με την τερατουργία και πλέον συστημικά την κάνουν σχεδόν καθημερινότητα τους.

Φωτογράφος επαγγελματίας στην Αγγλία, λόγω... ειδικότητας τράβαγε πόζες σε διάφορες στάσεις το γυμνό κορμί της μητέρας του. Ακόμα κι όταν εκείνη ολόγυμνη ερωτοτροπούσε με άνδρες ίδιας ηλικίας του γιου της.

Είπαμε. Όλα τα έχει κάνει ο άνθρωπος, το μόνο ζώο στον πλανήτη που μετατρέπεται σε κτήνος. Δεν μιλάμε για τα κτήνη, αυτά είναι κτήνη.

 

Δεν χρειάζεται να το ψάξει κανείς. Μάνα και γιος έκαναν αυτό που έκανε η κυρία μ' άλλους. Έτσι Και  διευκολυνόταν η σεξουαλική τους προσέγγιση, ήταν ένα βολικό άλλοθι το «σπορ» της θερμόαιμης μαμάς με τους εραστές της. Ο καλλιτέχνης γιος την φωτογράφιζε στις στιγμές της ερωτικής της κορύφωσης. Κι όταν αποχωρούσε ο «πιλοτικός» εραστής, στη συνέχεια μανούλα και γιόκας έπεσαν και όπως... έκατσαν. Η μάνα με τη σάρκα της σαρκός της, με το οστούν εκ των οστών της.
Μήπως η ανωμαλία της μαμάς να μην περιορίζεται στην αιμομειξία. Μήπως η παλαβιάρα ικανοποιούνταν περισσότερο όταν την μπανίζει ο άλλος, όποιος κι αν είναι αυτός, ακόμα και ο ίδιος ο απόγονος της, πάρα όταν ένας άλλος είναι από επάνω της και μέσα της. Γιατί; Είναι επιδειξίας. Κλινική περίπτωση η εν λόγω ανωμαλία.
 
Ανωμαλάρα ο επιδειξίας, αλλά όχι επικίνδυνος. Ασθένεια, διαταραχή που συνήθως βαράει άνδρες. Σε μικρότερο ποσοστό τις γυναίκες.
Παρουσιάζεται ο ανώμαλος μπροστά στην αιφνιδιασμένη γυναίκα, στον ύπνο της, την βρίσκει ημίγυμνη και αισθάνεται την υπέρτατη επιθυμία να της «επιδειχθεί». Δεν σκέπτεται καν να της κάνει κακό, ας είναι αυτή απροστάτευτη, μόνη. Δεν θα την πλησιάσει, άλλωστε.

Άρρωστος ο επιδειξίας. Ερεθίζεται χωρίς να ζητάει τίποτα από την σοκαρισμένη γυναίκα, μόνο να τον παρατηρεί εκείνη. Το σκηνικό για τον επιδειξία είναι περισσότερο ηδονικό της συνουσίας. Οι γιατροί λένε ότι ο επιδειξίας «διακορεύει την ψυχική παρθενιά» της γυναίκας που έχει απέναντί του.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ...