ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

 
Έρχονται σε κανονική σεξουαλικλή επαφή δίχως προφυλάξεις. Τι κόλπο είναι τούτο; Χωρίς καρδιά δεν ζει ο άνθρωπος, το ξέρουν και τα παιτσιρίκια, άρα διαχειρίζεσαι σωστά το συγκεκριμένο όργανο. Πας πάσο την καρδιά, όχι στην κόντρα. Μετά είναι το μυαλό. Άμα φυράνει, άμα μουλιάσει, τότε είσαι μισός άνθρωπος, δεν πας καλά. Ποιο είναι το Νο 3 όργανο του σώματος δεν το συζητάμε. Το πέος είναι. Για την γυναίκα ο κόλπος είναι.
Το όργανο το οποίο δεν στο χάρισε μόνο να κατουράς. Κάνεις και παιδιά. Και στο σεξ χαρίζει την υπέρτατη σωματική ικανοποίηση. Ε, δεν είναι για κλωτσές όποιος κάνει χρήση του εν λόγω οργάνου με τη σιγουριά ότι ο άλλος, η άλλη δεν κουβαλάει κάποιο... παράσημο.

Ο κίνδυνος δεν είναι μόνον να αρπάξεις αρρώστια που θα σε στείλει, αν όχι ίσως θα σε ταλαιπωρεί σ’ όλη τη ζωή σου. Αν δεν προσέξεις, κύριε πίτουρα, το λιγότερο είναι να τρέχεις σε γιατρούς και να μπλέξεις με φάρμακα.

Κι όμως. Την σήμερον ημέρα κορίτσια και αγόρια το κάνουν αυτοκτονικά. Όπως ο Αδάμ και η Εύα, μάλιστα και μετά που τους έδιωξε από τον Παράδεισο. 
Μιλάνε οι έρευνες. Στοιχεία ακλόνητα. Ανατριχιαστικά. Απίστευτα. Πιτσιρικαρία, έφηβοι, αρσενικά και θηλυκά κουτάβια, την πέφτουν κανονικά χωρίς προφυλάξεις.

 

Το αγόρι ανυποψίαστο ''Να τον βάλωω σα να ’ναι πράμα πλαστικό, όχι ζωντανό λοστάρι''. Και το κορίτσι σκέπτεται ''Σιγά τώρα, θα το κάνω πρώτη φορά, είμαι ψαράκι ακόμα, και θα τον πάρω μέσα στο λάστιχο''.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΕΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ