ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΑΙ... ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ

 

Πληρώνει κάτι παραπάνω η γυναίκα, αλλά με το μασάζ ''γιονί'' η απόλαυση δεν περιορίζεται στη χαλάρωση μονάχα του σώματος. Κατ' αρχήν, τι είναι η λέξη γιονί; Έτσι αποκαλείται το αιδοίο στα σανσκριστικά. Τι γλώσσα είναι τούτη, η σανσκριστική; Ινδική, βέβαια. Μια από τις 20 τουλάχιστον γλώσσες της χώρας του Γκάντι. Η μητρική γλώσσα των βραχμάνων είναι.

Ο μασέρ κάνει το γιονί, τις μαλάξεις στο αιδοίο, ξεκινώντας από τα εξωτερικά χείλη και προχωράει στο εσωτερικό του κόλπου, ενώ η γυναίκα μέχρι που φτάνει σε οργασμό. Ο στόχος, βέβαια, δεν είναι η γυναίκα να ''τελειώσει'' με το γιονί, μάλιστα όταν αυτό δεν περιορίζεται στην πιο ευαίσθητη περιοχή, αλλά σ' όλο το κορμί, προκειμένου να εντοπιστούν οι ερωτογενείς ζώνες. Ποια, δηλαδή, είναι τα σημεία του σώματος της γυναίκας που με την επαφή την ερεθίζουν περισσότερο, παράγουν καυτή ηδονή.

Προχωρημένα πράγματα. Ξεπερασμένο το μασάζ για λόγους θεραπευτικούς, να ανακουφιστούν οι μυς, για όσους έχουν προβλήματα μυοσκελετικά. Αυτό είναι του... κατηχητικού. Το κάργα σεξουαλικό μασάζ το είπανε γιονί, και παραπέμπει στο βουδισμό, στον ινδουϊσμό. 
Σανσκριστικά, λέμε για τη γλώσσα που γράφτηκαν εκκλησιαστικοί ύμνοι και τελετουργικά θρησκευτικά, μιλάει ο απόλυτα ιεροποιημένος άνθρωπος. Αυτός της θρησκείας.

Πάει, λοιπόν, η Ευρωπαία και η Αμερικάνα για ένα... γιονί και δεν αισθάνεται ντροπή. Απεναντίας. Έρχεται σε επαφή πνευματικά και θεολογικά και μυστικιστικομπέρδεμα με τον Βούδα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ... , ΑΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ