ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΖΟΡΙ

 
Δεν κάνω τον πονηρό. Ποτέ. Είμαστε πονηροί και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε. Μια είναι η άγια κουβέντα. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό φάρμακο από το σεξ. Το συνιστούν οι γιατροί. Οι ειδικοί. Αποδεδειγμένα το καλύτερο και το πιο φυσικό ματζούνι δια πάσαν νόσο.
Όσο υπάρχει άνθρωπος θα τον κυνηγά το ζόρι. Νόμος. Η κατάσταση ακόμα κι αν κουμαντάρεται, δεν ξέρεις τι μέρα θα ξημερώσει. Από κει που δεν το περιμένεις να μπεις στη στριμοκωλέ ολέ κατάσταση. Αναφέρομαι περισσότερο σ' αυτούς που έχουν την ευθύνη της οικογενείας τους, που από μήνα σε μήνα αλλάζουν κλάση, πέφτουν όλο και σε κατώτερη κατηγορία. 
Λέμε τι έχουν διπλοτσεκάρει οι επιστήμονες. Τίποτα άλλο εκτός από τη συνουσία. Μόνο όταν την λειτουργούμε με κέφι προκαλεί ενεργητικές και θετικές για το σώμα χημικές αντιδράσεις.
Σεξ και άγιος ο Θεός! Σεξ και στείλε περίπατο τις νευρώσεις. Τις μαύρες σκέψεις. Τις ανησυχίες. Μία σεξουαλική επαφή, ιδιαίτερα με ''άλλο'' πρόσωπο, όχι την σύζυγο απαραίτητα, ανεβάζει το άτομο, και κυρίως το κάνει να ξεχνά τα προβλήματα. Έτσι είναι. Τα κάνει όλα πέρα. Τα διώχνει. Ανεβαίνει το ηθικό αν το άτομο δεν αισθάνεσαι ενοχές, ότι προδίδει την σύζυγο, την σύντροφο, 
Κι αν κάνει την δύσκολη μια κυρία; Να της συστηθεί ότι οφείλει να έχει κατανόηση. Και ο ''ένοχος'' της απιστίας να της πεις στο αυτί ότι ειδικά οι γυναίκες, πάντα σύμφωνα με τα κιτάπια της ιατρικής, με το σεξ ανακουφίζονται από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αρθρίτιδες και ενοχλήσεις περιόδου. 
Πιτσιρικάς θυμάμαι τον Αντωνάκη, πολύ συμπαθητικό παιδί, που μας έλεγε στη γειτονιά ''Θα γίνω πλούσιος, να βγάζω πολλά λεφτά, για να πηδάω όποια θέλω... ''. Παιδικά όνειρα! Γιατί να χρειάζεται κανείς τα φράγκα; Η δουλειά γίνεται και με άδειες τσέπες. 
Υπάρχει κάτι πιο σπουδαίο, όμως. Το είπαμε. Η ανάγκη να ξεχαστούμε από το ζόρι το οικονομικό. Ελληνίδες και Έλληνες, απελευθερωθείτε σεξουαλικά. Ξεχάστε τις παπαρδέλες των πολιτικών και των άλλων του σωματείου. Δώστε ψήφο στο σεξ.
Διαβαστε ακομα:

Η ΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ... ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ