Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'' ΣΕΞ

 
Ο άνδρας ξεκούμπωνει τη μπλούζα της... Είχε προηγηθεί μαζί της, για μισή ώρα περίπου από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα, μια θερμή και υγρή συζήτηση... Λέξεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα παρά μόνο να προετοιμάσουν το σμίξιμο των δύο κορμιών... Λύνει και το σουτιέν και με μια ακόμα ήρεμη αλλά και καυτή κίνηση ο άντρας σπρώχνει το τιραντάκι..., το στήθος της γυναίκας αρχίζει να αναπνέει με ελευθερία. Ρώγες μεγάλες και, από τον ερεθισμό της γυναίκας, σκληρές πια, όσο ένα κουκούτσι... Οι δυο τους δεν ξεκινούν μια βραδιά με τις ίδιες ή παρόμοιες κουβέντες... Κάθε φορά, άλλωστε, που βρίσκονται, τόσο εκείνος, όσο και εκείνη παίρνουν «πρωτοβουλίες» και πλουτίζουν το ρεπερτόριο της σεξουαλική τους συνάντηση...

Το χέρι του άνδρα ζωγραφίζει στο λαιμό της ένα χάδι, οι λυγμοί τραντάζουν το λευκό σα χιόνι στήθος της, δύο «ρουκέτες» σκέτες...

Είναι παντρεμένοι και ζούνε χωριστά. Ο καθένας έχει τη δική του επαγγελματική δραστηριότητα, τα δικά του ξεχωριστά προσωπικά ενδιαφέροντα,όμως έκριναν πως έχουν ανάγκη το δικό τους χώρο. Μακριά ο ένας από τον άλλο. Ακριβώς επειδή βρήκαν στο πρόσωπο του άλλου το ιδανικό ταίρι. Πώς, λοιπόν, να κρατάνε αληθινά ζωντανή τη σχέση τους, τον πόθο τους; Μόνον αν την προστατεύσουν από τη φθορά της συμβίωσης. Από μια κοινή καθημερινότητά.

Είναι η νέα αμερικάνικη μόδα LAT. Όχι ακριβώς νέα, πάλιωσε κι αυτή... Είναι το Living Apart Together. Το συζήν χώρια. Το μέγα φάρμακο, το τέλειον αντίδοτο στον κίνδυνο της μάστιγας των διαζυγίων.

LAT, λοιπόν, από άνδρα και γυναίκα οι οποίοι κατά βάσιν είναι μονογαμικοί. Δεν την ψάχνουν στο εξωσυζυγικό σεξ. «Οργανώνουν» την ερωτική τους συνάντηση με τη φροντίδα αυτή να μη μοιάζει με νύχτα «οικογενειακή». Και την άλλη μέρα το πρωί θα συνεχίζουν πάλι χωριστά, όχι και χωρισμένοι, τη ζωή τους. Μέχρι να ξαναβρεθούν ερωτικά οι δυο τους, οι σύζυγοι, και με νέες «ποικιλίες» και «τεχνικές» και λόγια αισθησιακά, πρωτοφανέρωτα από το στόμα τους.

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ