ΒΑΖΟΥΝ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

 
Υπόθεση δωροδοκίας στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Στο σκαμνί ο αντιπρόεδρος ομάδας διότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, “πλησίασε'' τον τερματοφύλακα. 
- Αυτό έγινε, κύριε πρόεδρε.

''Δεν τα λένε καλά, κύριε πρόεδρε, ο τερματοφύλακας με πλησίασε και μου ζήτησε λεφτά, για να έχει μειωμένη απόδοση εναντίον μας'' υποστηρίζει ο κατηγορούμενος παράγοντας.

Άλλο. Μάνα 41 χρόνων και κόρη 21 κατηγορούν τον πρώην εραστή τους ότι δείχνει δεξιά και αριστερά φωτογραφίες άσεμνες που τις τράβηξε με το κινητό του, την εποχή που και οι δυο τους είχαν σχέση. Πλάνα αποκαλυπτικά των δύο γυναικών, σε στιγμές που ήταν μαζί του γυμνές στο κρεβάτι

- Δεν τα λένε καλά, κύριε πρόεδρε, η κόρη της κυρίας μου έστειλε τις σεξουαλικές πόζες δεν τις τράβηξα εγώ. Το μόνο που έκανα εγώ, όταν χώρισα με την μαμά, και τα έφτιαξα με την κόρη, ήταν να της ζητήσω να διακόψει με τον γκόμενό της. Να έχει έναν, εμένα ή εκείνον.

Τι θα αποφασίσει ο δικαστής; Εύκολο να βρει την αλήθεια. Εύκολο; Πανεύκολο! Και στην περίπτωση του τερματοφύλακα και στη διαμάχη του πρώην εραστή των δυο γυναικών, της μάνας και της κόρης.
Αυτή την περίοδο παίζουν κάποιες πολύ... τηλεοπτικές δικαστικές υποθέσεις Ποια είναι η... δυσκολία του δικαστή, που κι αυτός κάνει μια δουλειά και ξέρει να την  κάνει σωστά; Τα μμε που φωνάζουν, που γίνονται φερέφωνα δικηγόρων και ρίχνουν θολά νερά στην υπόθεση τάδε και δείνα. Αν, λοιπόν, η λεγόμενη ''κοινή γνώμη'', που πράγματι είναι κοινή, αλλά όχι γνώμη, είναι έτσι κι όχι αλλοιώς, τότε ο δικαστής το κωλομπαρεύει. Συνήθως δεν παραγνωρίζει την ''κοινή γνώμη'' έτσι που την έχουν επηρεάσει τα μμε, και δεν αποφασίζει σπαθί.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ