ΟΙ ''SUGAR DADDIES'' ΕΧΟΥΝ... ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

 
Η 25χρονη «εξομολογήθηκε» γιατί πάει μόνον με μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Ακόμα και διπλάσια από την ίδια. Το κορίτσι έχει φτιάξει στην καβάτζα δύο- τρεις τέτοιες «περιπτώσεις», άνδρες τους οποίους συναντά συστηματικά, μία, δύο φορές την εβδομάδα. Γιατί, λοιπόν, προτιμάει τέτοια «ερωτικά»(;) νταραβέρια και δεν περιορίζεται μονάχα σε μία σχέση νορμάλ, ακόμα και με άνδρα με τον οποίο θα έχει «κανονική» διαφορά ηλικίας;

Νόμος! Ποτέ, μα ποτέ, δεν παίρνουμε τα πράγματα όπως κάποιος τα λέει. Όποιος είναι αυτός. Ο πρωθυπουργός, ο αρχιεπίσκοπος, ο δάσκαλος, ο δημοσιογράφος. Όποιος! Άλλο τι λέει ένα πουτανάκι, άλλο ότι πράγματι εννοεί αυτά που σερβίρει.

Η εν λόγω 25χρονη σαν ελεύθερη επαγγελματίας αγωνιζόταν, λέει, να βρει μία θέση εργασίας. Από την άλλη, κουράστηκε να βρει και να ζευγαρώσει με νέο που θα της εξασφάλιζε μόνιμη σχέση με προοπτική. Χρειαζόταν και χρήματα, διότι είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της, θαρρούσε πως είναι ταλαντούχα και γι΄ αυτό  έβαλε σκοπό να στήσει μία δική της επιχείρηση.

Τελικά, το ταλέντο της το έδειχνε στο κρεβάτι. Ικανοποιούσε με το παραπάνω έναν 45αρη, έναν 50αρη κι έναν 55αρη, άνδρες με πορτοφόλι δυνατό, ισχυρό χαρακτήρα, και βέβαια ανοιχτοχέρηδες

Δηλώνει ευτυχισμένη η 25χρονη. Και επειδή ικανοποιείται σεξουαλικά, και επειδή περνάει υπέροχα μία βραδιά, ένα σαββατοκύριακο μ' έναν από τους sugar daddies της. Τους οποίους συναντάει με άδεια την τσάντα της, κι όταν τους αφήνει την έχει γεμάτη με χαρτονομίσματα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΖΟΓΟΣ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ