ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΟΧΙ ΤΟ... ΣΟΥΤΙΕΝ

 
Mοντέλο φωτογραφήθηκε με σουτιέν αξίας 7 εκ. ευρώ. Το πιο ακριβό που κατασκευάστηκε ποτέ. Δεν κατάλαβα. Θα πάρει επάνω του το στήθος του κοριτσιού, και όποιας άλλης γυναίκας φορέσει τούτο το πανάκριβο εσώρουχο, το οποίο χρησιμοποιείται φόρα παρτίδα και ως... εξώρουχο; Σε παρακαλώ. Δεν ανάβει τον αρσενικό η επαγγελματίας της πλαστικής σχολής, με φίνες καμπύλες, λέω για το συγκεκριμένο μανεκέν, που προμοτάρησε ως... κόσμημα το στηθόδεσμο κι όχι το στήθος της.

Αλλοίμονο. Να μασήσουμε, και να βλέπουμε σαν... ακριβά τα δυο μηλαράκια που καλύπτει (;) το σουτιέν με διαμάντια και πέρλες και ό,τι άλλο το στολίσουν. Το καλοπλασμένο στήθος, με επιδερμίδα κεχριμπαρένια, λαχταριστό, το τρώει το ανδρικό μάτι και δεν χορταίνει να το μπανίζει. Δεν έχει ανάγκη από σουτιέν κάργα με μαργαριτάρια, πολύτιμους λίθους και ό,τι άλλο πλουμιστό.

Το σουτιέν των δέκα εκ. δολαρίων που φόρεσε το μανεκέν Cndice Swanepoel, μοιάζει περισσότερο με στέμμα βασιλικό, και αντί να προκαλεί τη λίμπιντο, την σκοτώνει, την θάβει.

Το στήθος είναι το υπερόπλο της γυναίκας. Από μόνο του έχει δύναμη, μαγνητισμό, και προκαλεί τον αρσενικό πόθο, αρκεί επάνω του κι ένα φτηνό κομμάτι ύφασμα. Από την άλλη, αφαιρεί τη σεξουαλικότητά του στήθους ένα μπιχλιμπαδάτο bikini.

 

Απλώνω το χέρι μου στο πανάκριβο στηθόδεσμο με τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια και τι, λες, θα αισθανθώ; Εγώ σου λέω τίποτα. Όταν η γυναικεία σάρκα, ροδαλή και κρουστή, σπαρταράει σε κάθε άγγιγμα μου, η κυρία δεν χρειάζεται κανένα σουτιέν χρυσοκέντητο.

Γουστάρω το σουτιέν σαν άντρας. Άτυχοι οι πρωτόγονοι που έβλεπαν τις γυναίκες τους με γυμνά στήθη να κυκλοφορούν ελεύθερα. Όχι, κύριε. Το στήθος της γυναίκας το θέλω να κρύβεται, να μισοκρύβεται. Έτσι ανεβαίνει η σεξουαλική, όπως λέμε η χρηματιστηριακή, αξία στα δυο κανόνια της γυναίκας.

 

Με την ευκαιρία. Το πρώτο σουτιέν το έφτιαξε στις Ηνωμένες Πολιτείες μια μοδίστρα, για μια πελάτισσά της με πλούσιο, πολύ πλούσιο μπούστο. Αυτό έγινε κάπου το 1870 και μετά από 60 χρόνια, το 1930, άρχισε η μαζική παραγωγή.

Πριν τα σουτιέν οι φουκαριάρες οι γυναίκες φασκιωνόντουσαν στους κορσέδες. Οι κυρίες και οι δεσποινίδες του καλού κόσμου, όπως βλέπουμε και στις ταινίες εποχής, πιέζανε τα βυζιά τους με μπανέλες για να φουσκώνουν, να ξεχειλίζουν, αδιαφορώντας αν τους δυσκόλευε να αναπνέουν, ακόμα και να καταπίνουν

Διαβαστε ακομα:

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ