Η 50ΑΡΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ 25ΑΡΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ

 

Χωρίς κανένα σφίξιμο, άνετα και χαλαρά από την πολυθρόνα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε την ερωτική της σχέση με άνδρα 23 χρόνια μικρότερό. Τυχερός ο τύπος! Δεν λέω, τυχερή και η κυρία, και δεν μας επιτρέπεται να πούμε ότι την χάλασαν οι κακές της παρέες. Βεβαίως και είναι τυχερή όταν στα 55 της εδώ και 7-8 χρόνια χαίρεται την παρέα ενός 32χρονου σήμερα.

Λένε ότι η γκομενοδουλειά, διότι ακριβώς περί αυτού πρόκειται, με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν έχει μέλλον. Και τι έγινε; Δεν το κατάλαβα. Τη βρίσκεις με κάποιον, με κάποια για να έχεις... μέλλον; Όταν παίρνεις από μία σχέση, και πολλά μπορείς να πάρεις από μία σχέση, αρκεί να γνωρίζεις την εν λόγω τέχνη, τότε ζεις το τώρα. Βιώνεις το σήμερα. Ρουφάς τους χυμούς, τρως τους καρπούς μέχρι το φρούτο να μπαγιατέψει. Να μην έχει πια τις μυρουδιές του. Μέχρι πότε; Ίσως σ' ένα χρόνο, ίσως σε δέκα χρόνια.

Επί της ουσίας. Η πενηντάρα θα δώσει πολύ περισσότερα στον τριαντάρη, παρά σ' έναν εξηντάρη εραστή. Η κυρία θα τα δίνει όλα. Όλη μέρα, κάθε στιγμή έχει στη σκέψη της τον άλλονα για να νοιώθει αυτός ο άλλος όσο γίνεται πλήρης, ικανοποιημένος.

Από την άλλη, ο τριαντάρης θα πάρει πολύ περισσότερα από την πενηντάρα απ' όσα σε μια σχέση με 25άρα π.χ. Από την 20άρα, 25άρα και λείπουν τα χιλιόμετρα της σεξουαλικής πείρας, άσε ότι στην ηλικία της δεν λειτουργεί τόσο ως ερωμένη, όσο σαν αυριανή σύζυγος, σα μέλλουσα μητέρα.

Διαβαστε ακομα:

ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΩ ΟΛΟ ΧΑΔΙΑ...