ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΛΑ!

 

Τι συμβαίνει σε κάποιον όταν βλέπει πορνό; Το πρώτο, με το οποίο δύσκολα θα υπάρχει διαφωνία, είναι πως οι... εραστές του πορνό είναι σεξουαλικά πεινασμένοι. Κι ακόμα ότι όσο περισσότερο κανείς την βρίσκει με τις τσόντες, τόσο λιγότερο ικανοποιημένος είναι στην ερωτική του ζωή. Εξαιρέσεις δεν αποκλείονται. Άτομα με σεξουαλική υπερδραστηριότητα να κάνουν κέφι και το πορνό.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα όσοι βλέπουν μάλλον συστηματικά ταινίες πορνό ή τη βρίσκουν σε κανάλι με τολμηρά σέξυ βίντεο, τους τοποθετούν σε τρεις κατηγορίες. Ο καθένας ίσως αποτελεί μόνος του μια κατηγορία, αλλά προκειμένου να βγουν συμπεράσματα κατηγοριοποιήθηκαν οι πορνολάτρεις.

Στην άλφα κατηγορία οι καταναλωτές τηλεοπτικού πορνοθεάματος είναι το 75% και μόνο για την ευχαρίστησή τους κατά μέσο όρο διαθέτουν 24 λεπτά την εβδομάδα. Κατά τους ερευνητές επιστήμονες τα άτομα της άλφα κατηγορίας είναι απόλυτα ισορροπημένα.

Στη βήτα κατηγορία ανήκουν εκείνοι που βλέπουν γιατί είναι εθισμένοι. Εξάρτηση σκέτη το πορνό, τους έχει γίνει αλκοολίκι. Διάρκεια 17 λεπτά ημερησίως και το ποσοστό των… πασχόντων φτάνει το 12.2%.

Στην τρίτη κατηγορία, ποσοστό 11.8% και διάρκεια 110 λεπτά την εβδομάδα, το πράμα είναι ανησυχητικό. Γι’ αυτούς η τσόντα είναι σχεδόν καθημερινότητα, και μια “απάντηση”, μια αντίδραση στα ψυχοπλακωτικά τους. Δεν είναι πολύ στα καλά τους, θεωρούνται ψυχικά όχι υγιείς.

Διαβαστε ακομα:

ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΩ ΟΛΟ ΧΑΔΙΑ...