Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

 

Ο άνδρας θέλει, αλλά η σύζυγος αποφεύγει να έρθουν σε συνουσία. Δεν του «κάθεται» η κυρία με διάφορες δικαιολογίες. Τι να κάνει ο φουκαράς; Αταίριαστη σ’ αυτόν η χρήση βίας. Ποιο, άλλωστε, το νόημα μιας αληθινής συντροφικής σχέσης όταν ο ένας για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά θα χρειαστεί να ρίξει τίποτα χαστούκια. Με το ζόρι να προσπαθήσει τη διείσδυση. Από την άλλη ποιο το νόημα της έγγαμης σχέσης και της κοινής διαβίωσης, όταν η γυναίκα δεν έχει κέφια σεξουαλικά; Και, μάλιστα, είναι ολότελα αδιάφορη αν ο σύζυγος επιθυμεί να την αγκαλιάσει, να την φιλήσει.

Συμβαίνει. Σε ποσοστό συζύγων, μάλιστα, μεγαλύτερο απ' όσο θαρρούν τα άλλα ζευγάρια, εκείνα που δεν αντιμετωπίζουν έτσι ή αλλοιώς πρόβλημα... αποχής. Απουσίας της σεξουαλικής πράξης. Συμβαίνει, λοιπόν, και στην καλύτερη, σε κάποιες περιπτώσεις, το... καλό προκύπτει μια φορά στους τρεις ή έξι μήνες. Πρόβλημα να καταγράφεται... ''σεξουαλικό επεισόδιο'' στην οικογενειακή ατζέντα μια φορά στον έναν χρόνο, ίσως και στον ενάμισυ χρόνο.

Χωρίς πολλά λόγια. Η ευθύνη είναι της γυναίκας, η οποία επικαλείται διάφορες δικαιολογίες. Ότι είναι… κουρασμένη, πονάει το κεφάλι της, δεν κοιμήθηκε καλά χθες. Ό,τι άλλο ψεύτικο για να κρατήσει μακριά τον αρσενικό. Φταίει και ο σύζυγος που έχει βαρεθεί σεξουαλικά την γυναίκα του, την  οποίαν βλέπει 'ασχημη, χοντρή, πλαδαρή, καθόλου σεξουαλική και  τραβηχτική. 

Με μία κουβέντα. Η συνεύρεση είναι ''υποχρεωτική'' στο γάμο. Γουστάρει, δεν γουστάρει ο ένας από τους δυο οφείλει να... υποχωρήσει στο ταίρι του, το οποίο έχει τις ανάγκες του. Τις καθαρά σαρκικές, πέρα από τις συναισθηματικές, που επιβεβαιώνουν τη σχέση. Και, στο φινάλε, το εξωσυζυγικό σεξ είναι επικίνδυνο. Να κουβαλήσει καμία αρρώστια ο ένας από τους δυο, αν αρχίσει να ξαπλώνει σε ξένο κρεβάτι. Άσε ότι παίζει ο κίνδυνος να φτιάξει μόνιμο δεσμό εξωσυζυγικό.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΑΝΟΥΛΙ 64 ΧΡΟΝΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ