ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΑΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ...

 
Ο παντρεμένος άνδρας συναντάει γυναίκα μπάνικη, η οποία γουστάρει να πάει μαζί του. Τι λες; Πόσες, δηλαδή, πιθανότητες δίνεις ο άνδρας να φλερτάρει μια γυναίκα έτοιμη να ''ενδώσει''; Θέτω το ερώτημα διότι οι επιστημονικές έρευνες σχετικά με το αιώνιο ζήτημα της απιστίας, τρελαίνουν. Βγάζουν συμπέρασμα εκτός πραγματικότητας.
Συγκεκριμένα. Το τελευταίο εύρημα είναι ότι το άτομο που κερατώνει, φτάνει στην απιστία διότι αισθάνεται, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, πληγωμένος στο γάμο. Μ' άλλα λόγια δεν είναι ευχαριστημένος από την γυναίκα του, από τον άντρα της. Έχει παράπονα. Στο γάμο δεν γνωρίζει τη συμπεριφορά που θα ήθελε, που θα περίμενε από το συντροφικό του ταίρι.

Ξανά μανά ρωτάω. Και αναφέρομαι στον άνδρα, τον αιώνιο άνδρα. Όχι στην γυναίκα. Περιορίζομαι στον άνδρα. Αν του τύχει η περίπτωση ποθητής γυναίκας, θα της γυρίσει την πλάτη, θα την σνομπάρει, επειδή στο γάμο του δεν είναι… πληγωμένος; Και επειδή τα περνάει περίφημα με την σύζυγο του, δεν θα τσιλιμπουρδίσει με άλλην; Δεν νομίζω.

Αν η μπάνικη κυρία, η ''εύκολη'' γκόμενα του κλείνει το μάτι, στο γραφείο, στην τράπεζα, στο σουπερμάρκετ, στο γυμναστήριο, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθεί ο έγγαμος άντρας. Χωρίς να σταματήσει να αγαπάει την σύζυγο του. Αν  την αγαπάει επειδή δεν τον… πληγώνει.
Διαβαστε ακομα: