ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ!

 

Ο τυφλός ακούει καλύτερα απ’ εκείνον που έχει την όραση του. Κι έχει αυξημένη την αίσθηση της αφής σε σύγκριση μ’ αυτόν που βλέπει κανονικά. Όταν η φύση στερεί σε κάποιον μία αίσθηση π.χ. την ακοή, από την άλλη του χαρίζει μεγαλύτερη ευαισθησία στις άλλες αισθήσεις.

Να, μία εξήγηση ίσως γιατί κάποιοι δέχονται να τους κλείνουν τα μάτια. Δεν θέλουν να βλέπουν! Θέλουν να ξεκινούν τη διαδικασία της ολοκληρωμένης σεξουαλικής επαφής με μάτια ''νεκρά''. Ζήτημα που παραπέμπει στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» με Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν.

Είναι αυτή η εξήγηση; Πιθανόν. Τίποτα δεν είναι βέβαιο. Απλά αναφέρουμε τι έχει καταγραφεί σε επιστημονική έρευνα. Πως μέσα στις δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι η επιθυμία κάποιων να φοράνε μάσκα, να μη βλέπουν ακόμα και το φως της ημέρας. Μόνο να αισθάνονται, να εισπράττουν με τις αισθήσεις και το μυαλό, ό,τι συντελείται στη διαδικασία της όποιας σεξουαλικής απόλαυσης.

Μ' αυτό το ''κόλπο'' είναι πιο έντονη, πιο φαντασιακή η ικανοποίηση από το χάδι του συντρόφου. Και ερεθίζει περισσότερο το ερωτόλογο, η παθιάρικη ατάκα όταν κάνει το τέχνασμα με την εξαφάνιση της όρασης,. Ερωτικά, σεξουαλικά χωρίς όραση αισθάνεται περισσότερο. Αισθάνεται όπως θα ήθελε να αισθάνεται την κάθε στιγμή. Χάρη σε μία λουρίδα σκούρου πανιού πάνω στα μάτια.
Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΕΓΩ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ!