ΣΕΞ ΜΕ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

 

Είναι δυνατόν ο άντρας να παρατείνει για όσο χρόνο θέλει τον οργασμό του; Να τον καθυστερήσει μια ολόκληρη ώρα, ακόμα και για δυο ώρες. Και η γυναίκα στη σεξουαλική επαφή με τον άντρα να τελειώσει οπωσδήποτε; Κρατάμε τα ερωτήματα, προς το παρόν.

Οι τρεις στους τέσσερις άντρες στη συνουσία ολοκληρώνουν γρήγορα. Οπωσδήποτε πολύ νωρίτερα απ' όσο θα ήθελε η γυναίκα. Η μεν γυναίκα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στον οργασμό, ο δε άντρας, οι άντρες σε ποσοστό 75% εκσπερματίζουν πρόωρα. Αυτό είναι το ένα δεδομένο, διαπιστωμένο και καταγεγραμμένο μετά από επιστημονικές έρευνες. Το άλλο, επίσης επιβεβαιωμένο από ειδικούς ερευνητές, είναι ότι οι εννέα στις δέκα γυναίκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Δυο πραγματικότητες, θλιβερές και αξεπέραστες. Μια η αδυναμία ή έστω η ''δυσκολία'' της γυναίκας να φτάσει μέχρι το τέλος και η άλλη αφορά το βιαστικό πυροβολισμό του άντρα, το τελείωμα του. Επόμενο και οι δυο αυτές πραγματικότητες να δίνουν γήπεδο σε διάφορες αέρα πατέρα θεωρίες και πρακτικές για τις επιθυμητές λύσεις του προβλήματος. Να, όμως, που δεν παραγνωρίζονται δυο βασικά. Η φυσιολογία του ανθρώπινου οργανισμού όπως εκδηλώνεται στη σεξουαλική πράξη από τη μια και από την άλλη ο τρόπος ζωής σήμερα στην πολιτισμένη δύση, που έτσι ή αλλοιώς επηρεάζει αρνητικά, αλλά τόσο αποφασιστικά τη συμπεριφορά του ατόμου στη συνουσία.

Το Κάμα Σούτρα, το ιερό βιβλίο για το σεξ, γράφτηκε από άνθρωπο του Θεού, στην Ινδία βέβαια. Μέσα από την ινδουϊστική θρησκεία αναπτύχθηκαν οι διάφορες διδασκαλίες ανατολικής προέλευσης, προκειμένου να βοηθήσουν τον άνθρωπο να χαίρεται το σεξ και να απελευθερώνεται πνευματικά. Στη λεγόμενη ταντρική πατέντα, που στη Δύση έγινε της μόδας, ο άντρας πως δεν εκσπερματώνει. Έτσι λένε. Θα το κάνει μόνο αν έχει αποφασίσει να γίνει μπαμπάς.

Κρατάει, όμως, η σεξουαλική επαφή μακράς διαρκείας χωρίς να ολοκληρώνει ο αρσενικός; Ή να τελειώσει όταν αυτός αποφασίσει διότι και μέσα στον κόλπο της γυναίκας έχει τον απόλυτο έλεγχο. Θέμα τακτικής! Κα σαρκικής ''επικοινωνίας'' των δυο εραστών που έχουν εναρμονιστεί μετά από διαλογισμό. Έτσι λένε. Η συνουσία, άλλωστε, σύμφωνα με τους γκουρού, που παραδίδουν ''μαθήματα'' στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, δεν έχει σκοπό τον... οργασμό, του άντρα και της γυνίαας. Η σεξουαλική συνεύρεση γίνεται με μυστικιστική τελετουργία και φέρνει πολύ κοντά τον άντρα και την γυναίκα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ... ΜΗΚΟΥΣ