ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕΞ;

 
Δεν το συζητάμε ότι το σεξ, η σεξουαλική πράξη, είναι ωφέλιμη από κάθε άποψη και σε κάθε περίπτωση. Η επιστήμη έχει καταγράψει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ολότελα θετικές παρενέργειες στον άνθρωπο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μέσα είναι και όποιος ισχυριστεί και τούτο: Υπάρχουν και πράγματα ευχάριστα και τονωτικά στον οργανισμό μας που δεν τα έχουν επισημάνει οι σεξολόγοι και οι διάφοροι γκουρού στο αντικείμενο.
Παρακάτω: Εκτός από τους γελοίους της Ιστορίας, λέω για τους μανιακούς της θρησκείας, ουδείς είναι σε θέση να υποστηρίξει ότι το σεξ κάνει κακό. Δυστυχώς γι' αυτούς το σεξ μόνο καλό κάνει. Και να επαναλάβουμε πως αυτό δεν το συζητάμε.

Έρευνα επιστημονική. Γιατί κάνουμε σεξ; Σα να αναρωτιούνται γιατί πίνουμε νερό; Γιατί κοιμόμαστε; Γιατί πάμε τουαλέτα. Γιατί, αλήθεια;

Και κατέληξαν ότι για έξι λόγους ο σύγχρονος άνθρωπος έρχεται σε σεξουαλική επαφή. Γειασάν τους ερευνητές που το διαπίστωσαν.

Ένα, γιατί με το σεξ ισχυροποιείται η ερωτική σχέση. Σωστό. Δυο, γιατί φτιάχνει τη διάθεση του εραστή και της ερωμένης ή του ερωμένου. Σωστό. Τρία, γιατί φεύγει το άγχος που γεννάει η καθημερινότητα. Σωστό. Τέσσερα, γιατί χαρίζει καλύτερο ύπνο. Σωστό. Πέντε, γιατί ψυχολογικά το άτομο γίνεται πιο υγιής. Σωστό. Γιατί, τέλος, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Σωστό.

Δεν είπαν το πιο σωστό, όμως! Το πιο βασικό των βασικών. Ο άνθρωπος επιδιώκει ή έρχεται σε σεξουαλική συνεύρεση επειδή...  γουστάρει. Επειδή έχει αυτή την επιθυμία. Κανένας δεν αποζητά το σεξ για να... κοιμάται καλύτερα ή να διώξει το άγχος. Βεβαίως το σεξ σε φτιάχνει για τους 6 λόγους της έρευνας και για άλλους 76 λόγους. Δεν σκέπτεσαι, όμως, δεν ποθείς την άλλην, τον άλλον παρά μόνο για να την, τον απολαύσεις σεξουαλικά. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ