Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ

 
Το γράφω και το υπογράφω. Οι γυναίκες εργαζόμενες πρέπει να αμείβονται περισσότερο απ’ όσο οι άνδρες. Είμαι ρατσιστής; Είμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να με βγάλουν ρατσιστή σε βάρος των ανδρών. Με επιχειρήματα, άλλο ότι δεν συμφωνούν κάποιοι μαζί μου, υποστηρίζω ότι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα οι εργαζόμενοι άνδρες πρέπει να έχουν μικρότερο μισθό, όταν κάνουν την ίδια δουλειά με τις γυναίκες. Είμαι ρατσιστής φουλ πανσιόν ενάντια στο ανδρικό φύλο;

Δεν χώνεψα ποτέ αυτή την ανοησία, λέω για την κατηγορία «ρατσιστής». Θεωρώ ρατσιστές καραμπινάτους όσους θεωρούν... ρατσιστές άλλους για τούτο και εκείνο. Αυτή η ρατσιστική λαίλαπα πνίγει την ελευθερία. Δεν επιτρέπει στον άλλον να εκφραστεί ελεύθερα.

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάνους Κόρβιν-Μίκε έγινε φίρμα διότι κυκλοφορεί πάντα με παπιγιόν και, βέβαια, για τις ρατσιστικές του αντιλήψεις. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να τις ρίχνει στον αέρα. Από την άλλη, επειδή είναι αρχηγός ακροδεξιού κόμματος στην πατρίδα του, μια χαρά βολεύει τους ρατσιστές να πουλάνε αντιρατσισμό, προοδευτισμό και γενικώς μπουρδισμό.

Μια ζωή ο 79χρονος Πολωνός πολιτικός τα βάζει με τους gay και τους Εβραίους. Και για να διευρύνει το ρατσιστικό πλουραλισμό του, πρόσθεσε στο στόχαστρο και τους ανάπηρους. Τα άτομα με σωματικά προβλήματα. Το τελευταίο του, με τις γυναίκες. Σύμφωνα με την άποψη του είναι λιγότερο έξυπνες, περισσότερο αδύναμες, όχι ικανές να παράγουν εργασία όπως οι άνδρες. Άρα, θα πρέπει να πληρώνονται λιγότερο.

Μαλακία του, λέω εγώ. Διαφωνώ μαζί του, αυτό λέω. Δεν ασχολούμαι με το... ρατσιστηλίκι του. Η δική μου άποψη είναι ότι κανένας αυθεντικός ή μαίμού δεν νομιμοποιείται να ορίζει πόσα λεφτά θα παίρνει ο εργαζόμενος. Δικαίωμα του καθενός είναι να ζητάει όσα θέλει, προκειμένου να εργαστεί. Όπως δικαίωμα του κάθε εργοδότη είναι να αξιολογεί όπως εκείνος εκτιμά την προσφορά εργασίας των απασχολουμένων στις επιχειρήσεις του.

Παρακάτω. Τι μαλακία είναι αυτή, ότι ο άνδρας είναι πιο δυνατός, πιο εργατικός, πιο έξυπνος. Υπάρχουν άνδρες ανίκανοι, αδιάφοροι, τεμπέληδες. Γιατί να παίρνει περισσότερα και ο άχρηστος άνδρας από την γυναίκα, μόνο και μόνο γιατί εκείνη είναι γυναίκα.

Διαβαστε ακομα:

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ