ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

Είμαι λεσβία, του είπε. Ο νέος θαρρούσε ότι τον δουλεύει. Είχαν μείνει οι δυο τους, οι άλλοι της παρέας είχαν εξαφανιστεί. Κι αυτός περίμενε τη συνέχεια όπως την είχε φτιάξει στη φαντασία του. Να την πάρει να φύγουνε οι δυο τους, να βρεθούν μόνοι και να ορμήσει να την πιει και να την φάει ολόκληρη.

«...Επόμενο είναι ο άνδρας να βλέπει σεξουαλικά το άλλο φύλο, το ίδιο ισχύει και την γυναίκα, αν βέβαια δεν είναι ομοφυλόφιλη,όπως εγώ...», του βγαίνει από αριστερά και με μια πρόθεση να βάλει στην κουβέντα τους άρωμα... φιλοσοφίας.

Τι γίνεται εδώ! Αυτός δεν έχει διάθεση για κουβέντες «ακαδημαϊκού» περιεχομένου. Την βλέπει και δεν κρατιέται. Κι αυτή κάνει κέφι να το ρίχνει στη θεωρία, λες μιλούσε σε σεμινάριο.

«Το ‘χω ξεπεράσει, δεν μ’ ενοχλεί, δεν τον κακολογίζω τον άνδρα όταν εξοργίζεται επειδή μια γυναίκα βγάζει τη δική της αλήθεια, τη δική της φύση…» προσθέτει σχολιάζει ακόμα εκείνη πλέον δεν τον προκαλεί μονάχα με το κορμί της, αλλά και τα λόγια της. Φοβόταν ότι αν μπει σε μια τέτοια συζήτηση δεν θα τον οδηγούσε εκεί που αυτός ήθελε.

- Ποια είναι η φύση της γυναίκας; Να είναι αδιάφορη για τον άνδρα, αυτό μου λες... , την κόβει σχεδόν επιθετικά.

«Ο άνδρας είναι άνδρας, είναι άλλο φύλο, άλλη φύση. Και επειδή του είπαν ότι είναι το ισχυρό φύλο, ο αποπάνω, και επειδή δεν μπορεί να κάνει χωρίς εμάς, απαιτεί από την γυναίκα να του φέρεται υποτακτικά, ακόμα και πουτανίστικα... Και η γυναίκα, επειδή γεννήθηκε για να γεννήσει, προκειμένου να ζευγαρώσει αποενοχοποιεί την ταπεινωτική της στάση απέναντι στην αλαζονεία του άνδρα...».

- Έχεις να πεις κάτι άλλο; Ήσουν αρκετά σαφής. Είμαι, όμως, σίγουρος πως ό,τι είπες δεν είναι δικά σου, δεν βγαίνουν από μέσα σου, κάποια άλλη στα φύτεψε. Δεν κάνω λάθος, δεν πέφτω έξω, η φύση μου η αντρική μου λέει ότι αν βάλεις στοίχημα μαζί μου θα το χάσεις...

«Τι είδους στοίχημα;...»

- Να μου δοθείς, έστω και χωρίς τη δική σου επιθυμία, και μετά τα ξανασυζητάμε...

«Κι αν δεν μου αρέσει, αν χάσεις το στοίχημα, τι θα κερδίσω εγώ...».
Κι αυτός με μεγάλη σιγουριά έγινε περισσότερο προκλητικός:

- Μία ώρα δώσε μου το κορμί σου, εγώ θα κερδίσω το στοίχημα κι εσύ θα κερδίσεις τον εαυτό σου.

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...