ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΑΦΥΡΟ ΑΝΤΡΑ, ΣΤΟ ΣΜΙΞΙΜΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ

 
Σάρον Στόουν, η γυναίκα χωρίς ηλικία. Αρνείται το ρόλο της συζύγου, γεννήθηκε να ‘ναι ερωμένη. Ερωτεύσιμη. Ερωτική. Και όποιος είχε την ευτυχία να του δοθεί, αισθάνθηκε το κορμί της να τραντάζεται, να αποκτά το τέμπο της ατμομηχανής στην κατηφόρα.
Φώναξε τον πιο ακριβοπληρωμένο σεναριογράφο του Χόλυγουντ κι ο κοκκινομάλλης σπυριάρης, γυαλάκιας με χοντρή μύτη, ένας κακάσχημος μισοκαραφλός εμφανίστηκε μπροστά της με τουπέ.

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την καριέρα μου, δεν έχω παράπονο, ήμουν πρωταγωνίστρια σε σπουδαίες ταινίες, όμως μου λείπει ο ρόλος της ζωής μου. Θέλω να παίξω μια γυναίκα και να μείνω στην Ιστορία, να ταυτιστώ μ’ ένα legend – ρόλο, όπως όλες οι ντίβες του σινεμά. Μπορείς να ικανοποιήσεις αυτή την υπέρτατη επιθυμία μου, Τζιμάκο;...».

- Κανένα πρόβλημα αν ικανοποιήσεις κι εσύ την δική μου υπέρτατη επιθυμία.

«Γιατί όχι, Τζίμυ, αν μπορώ να σ’ εμπνεύσω...» τον πλησίασε η κυπαρισσόκορμη Σάρον και με τη βραχνή, με γρέζι στη φωνή, του ψιθύρισε στο αυτί:

«Θέλω να μου δώσεις το ρόλο μιας γυναίκας – λάφυρο, και όποιος υψηλών απαιτήσεων άντρας την κατακτήσει να θεωρεί ότι κέρδισε μονάκριβο έπαθλο. Μιας γυναίκας με θητεία σε αποκρυφιστικές, σε μυστηριώδεις τελετές γονιμότητας, όμως αυτή δεν ενδιαφέρεται να γεννήσει παιδιά, παρά μόνον τον πόθο στους άνδρες της επιλογής της...».

Η Αμερικανίδα χολυγουντιανή ηθοποιός Sharon Yvonne Stone γεννήθηκε το 1958, σα σήμερα 10 Μαρτίου. Ξεκίνησε από το μόντελιγκ και το 1980 έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε ταινία. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές, ζει με τρεις υιοθετημένους γιους και έχει ασπαστεί τον βουδισμό. Θεωρείται πάντα σέξυ και μετά τα  60, δεν κωλώνει να βγαίνει με άντρες ηλικίας τουλάχιστον 15 χρόνια νεώτερους. Ο κορίτσαρος, που... σήκωσε τα πόδια το 1992 στο Βασικό Ένστικτο, δεν το έβαλε κάτω στα σοβαρά προβλήματα υγείας. Ούτε για το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο το 2001, ούτε στην πάλη της με το διαβήτη.
Στη φώτο, η Σάρον Στόουν ακόμα όταν μετράει. Σήμερα δεν κάνει κάτι άλλο παρά να κρύβει την... ηλικία της. Τον εφιάλτη κάθε γυναίκας στην αιώνια αναμέτρηση με τον χρόνο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ ΚΑΤΟΠΙΝ... ΔΡΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ