ΜΠΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!

 
Σε μια ταινία, δηλαδή σε μια φανταστική ιστορία, ο δικαστής πήρε στα χέρια του το νόμο, αλλά... παράνομα. Δίκαζε εγκληματίες, ένα σωρό κακοποιούς, τους καταδίκαζε, αλλά το πράμα δεν έφτιαχνε. Οι νόμοι είχαν παράθυρα ή και να εφαρμόζονταν, πάλι δεν τελείωνε το κακό με τους κακούς. Έβγαιναν από τη φυλακή και ξανάρχιζαν δουλειά. Έτσι ο δικαστής της κινηματογραφικής ταινίας για να προσφέρει ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία άρχισε να σκοτώνει τους κακούς. 
 
Ο χαμός μ' αυτό που άρχισε να κάνει ο πρόεδρος του Ελ Σαβαδόρ, Ναγίμπ Μπουκέλε στο όνομα. Με στόχο να πολεμήσει μέχρι να εξοντώσει τις συμμορίες στην χώρα του. Κλάψε με, μάνα, κλάψε με... , παραμιλάνε οι φυλακισμένοι στο Ελ Σαλβαδόρ. Μπήκαν φυλακή, μάλλον είναι απίθανο να ξαναβγούν έξω. Θα αφήσουν τα κοκκαλάκια τους, μ' αυτά που θα παθαίνουν κρατούμενοι.
 
Μα, έχουν δικαιώματα οι κρατούμενοι! Βεβαίως, έχουν... Τα θύματα των κακοποιών δεν έχουν! Έχουν, αλλά γι' αυτά τα δικαιώματα υποτίθεται φροντίζουν οι αρχές. Αστυνομίες και δικαιοσύνες. Με τις διεθνείς συμβάσεις, όμως, με την υποχρέωση να εφαρμόζουν αυτή τη νομοθεσία, το κακό δεν περιορίζεται... Για να σταματήσει την πλάκα ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαντόρ την είδε αλλοιώς! Και ο κόσμος στη χώρα του λέει Έχουμε και γαμώ τον πρόεδρο...
 
Κάπου στη κεντρική Αμερική το Ελ Σαλβαδόρ έχει δεν έχει επτά εκατομμύρια κόσμο. Κι έτσι όπως τη ξεκίνησε τη δουλειά ο πρόεδρος θα μειώσει τον πληθυσμό της μικρής χώρας.
Διαβαστε ακομα:

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ