ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...

 
Παντρεμένοι και αγαπημένοι 67 χρόνια. Η σύζυγος με εγκεφαλικό στο κρεβάτι καθηλωμένη, η κατάσταση της μη ανατρέψιμη, μέχρι πριν πέντε ημέρες ήταν στο νοσοκομείο. Η Καλλιόπη, πιο γνωστή ως Πιπίτσα με την βελούδινη φωνή. Για 40 χρόνια έλεγε στον Έλληνα την ώρα. Η εκφωνήτρια της κρατικού ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

«Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι…» άκουγαν τη φωνή της Πιπίτσας Παϊσίου οι συνδρομητές του ΟΤΕ, όταν καλούσαν το 141. Κάθε στιγμή, επί 24 ώρες, κάθε ημέρα. (Στη φώτο, ο μηχανισμός λειτουργίας του κρατικού ΟΤΕ που μετέδιδε την ακριβή ώρα, και σε δευτερόλεπτα)

Στα 19 της η Πιπίτσα παντρεύτηκε τον 23χρονο Τάκη Παίσιο, αρχικά μουσικό, στη συνέχεια λογιστή. Το 2010, σα σήμερα στις 19 Μαρτίου, έγινε το δράμα. Η τραγωδία. Ο 90χρονος σύζυγος της 86χρονης Πιπίτσας περίμενε να φύγουν στο σπίτι τους, στα Βριλήσσια, η κόρη τους και η εγγονή τους, για το σχολείο. Ήταν τόσο δεμένος συναισθηματικά με την σύντροφό του και πήρε την απόφαση... , και το αποφασισμένο δεν έκανε πίσω…

Αγκάλιασε την Πιπίτσα του, και με το μαξιλάρι πίεσε σφικτά το πρόσωπό της μέχρι η γυναίκα να σταματήσει να αναπνέει. Έδωσε τέλος στη μαρτύριο της. Και στο δικό του, να μην αντέχει να βλέπει την Πιπίτσα του να υποφέρει.

Ο «δολοφόνος» σύζυγος είχε προετοιμάσει και τη δική του αυτοκτονία. Με όση δύναμη του απόμεινε έπεσε πάνω σε μαχαίρι που το είχε στηρίξει με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσει αμέσως. Στο χαρτί είχε γράψει την «απολογία» του: «Η απελπισία, η θλίψη και η αγάπη για την γυναίκα μου…».

Διαβαστε ακομα:

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ