ΤΙ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY

 
Δεν ήταν ανάγκη να το πει ο καλλιτέχνης. Ότι ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία. Και το φαιδρό της υπόθεσης είναι μίλησε σοβαρά ότι ο κύριος Γιώργος Καπουτζίδης, περί αυτού του καλλιτέχνου ο λόγος. Επί της ουσίας, ο καθένας την σήμερον ημέρα ανοίγει το στόμα του και αμολάει την αρλούμπα του.
Αρλούμπα; Αρλουμπάρα να μπερδεύουν τον Χριστό και γενικά τη θρησκεία, την κάθε θρησκεία, με την ομοφυλοφιλία. Ποια θρησκεία και ποιος χριστιανισμός. Και ποιος εκπροσωπεί τον Χριστό και τη θρησκεία στο όνομα του Ιησού. Κόβουμε τη συζήτηση πριν καν τη ξεκινήσουμε διότι θα γελοιοποιηθούμε. Και θα γελοιοποιήσουμε όσους ερμηνεύουν τα κιτάπια της θρησκείας, Σήμερα λένε άλλα, χθες άλλα κι αύριο δεν αποκλείεται να την γυρίσουν την πλάκα.
Ο χριστιανισμός, δηλαδή το παπαδαριό του καταδίκαζε την ομοφυλοφιλία μέχρι χθες. Και σήμερα ακόμα ιεράρχες παίζουν την ίδια βιόλα. Είπαμε. Ό,τι θέλει ο καθένας λέει. Και ο μύστης του χριστιανισμού Γιώργος Καπουτζίδης, αφού δήλωσε δημόσια τη σεξουαλική του ταυτότητα, είναι σίγουρος ότι ο Χριστός ποτέ δεν καταδίκασε τους gay. Λάθος! Κι εγώ μύστης του χριστιανισμού είμαι, ερευνητής στα αφορεσμένα κιτάπια και αποκαλύπτω το εξής: Ο Χριστός ενθάρρυνε τους gay της εποχής του να μη φοβούνται να δηλώσουν την ομοφυλοφιλία τους.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ