ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ

 
Υπόθεση Κλέυμαν. Το έγκλημα που διέπραξε ο ουκρανικής καταγωγής Ισραηλινός τερματοφύλακας του Βόλου. Πρώην του Βόλου διότι ο Αχιλλεύς Μπέος του έδειξε κόκκινη κάρτα και τον έστειλε στην ευχή του Θεού. 
Ο ίδιος ο 33χρονος Μπόρις αρνείται τις κατηγορίες της Βελγίδας ανήλικης μαθήτριας ότι την βίασε, ότι προσπάθησε να την βιάσει. Άλλο εκείνο που αξίζει να παρατηρήσει κανείς. Και το κάνω εγώ διότι δεν διάβασα πουθενά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. 
Τι δουλειά είχε η ανήλικη μαθήτρια στο μπαρ του Κολωνακίου; Στο πνεύμα της σχολικής εκδρομής στο εξωτερικό είναι και τα ξενύχτια σε μπαρ; 
Ο Βέλγος καθηγητής είπε ότι δεν συνόδεψε την νεαρά και όποιον άλλον μαθητή πήγε να γνωρίσει τη... νυχτερινή Αθήνα για  τούτο και για εκείνο το λόγο. Αδιάφορο. Οι μαθητές πιθανόν να συνοδεύονται μόνο όταν επισκέπτονται - αν συμβαίνει αυτό - τους αρχαιολογικούς χώρους. 
Δεν θα πω ότι πράματι ή όχι βιάστηκε η μαθήτρια από τον αλλοδαπό γκολκήπερ. Αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης. Επιμένω στο άλλο: Μια ανήλικη είναι σωστό να επισκέπτεται μπαρ σε απαγορευμένες ώρες και να συνομιλεί με άγνωστους άνδρες, όπως έκανε η Βελγίδα στο Κολωνάκι; 
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ