ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΡΩΜΕΝΩΝ

 
Συγκεκριμένο το γεγονός. Με δικαστική απόφαση, δηλαδή με βούλα της Δικαιοσύνης, μια ακόμα αδικία. Ίσως να μην φταίει 100% ο δικαστής, αλλά το θύμα, και ο δικηγόρος του. Να μην υποστήριξαν όπως χρειαζόταν την αγωγή εναντίον των τριών ερωμένων του παντρεμένου κατηγορούμενου.

Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στην κερατωμένη σύζυγο, η οποία κατέθεσε ότι «η ανδρική απιστία είναι φαινόμενο αποδεκτό και παραδεκτό...». Μ τη στάση της η κυρία δεν έδωσε μόνο συγχωροχάρτι στον σύζυγο, αλλά κι ένα μήνυμα κατανόησης, και σοφίας, στις γυναίκες της οικουμένης: «Δεν σημαίνει ότι ο άντρας μου με αγαπάει λιγώτερο επειδή λόγω της πολυγαμικής του φύσης του φύλου του έριξε το μάτι του και σε κάποιαν άλλη».

Με δυο λόγια το στόρυ, χωρίς βέβαια να αναφερθώ σε ονόματα, άλλωστε πλησιάζουμε το γεγονός χωρίς καμία πρόθεση για κουτσομπολιό κλειδαρότρυπας: Ο άνδρας είχε εξωσυζυγικές περιπέτειες, με πόσες άγνωστο. Κατηγόρησε τις τρεις ερωμένες του επειδή τον κάρφωσαν και γι' αυτό, δικαιολογημένα λέω εγώ, απαίτησε οικονομική αποζημίωση (!). Σύμφωνα με τον πολυγαμικό εραστή οι τρεις γκόμενες τον εξέθεσαν στην γυναίκα του, στην οποία είχαν στείλει επιστολή και την πληροφορούσαν ότι ''ο άντρας σου σε κερατώνει''.
Ο επιβήτορας, λοιπόν, στράφηκε δικαστικά εναντίον των τριών γυναικών με τις οποίες είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. «Μ' αυτά που είπατε με θίξατε, με μειώσατε». Το δικαστήριο, όμως, απάλλαξε τις τρεις πρώην λεγάμενες, επειδή, λέει, όσα ισχυρίστηκαν ήταν αληθή.

 

Να τη βράσω τέτοια δικαιοσύνη! Βεβαίως ο μηνυτής απατούσε την γυναίκα του, όμως αυτό είναι ένα γεγονός προσωπικό! Διαπροσωπικό, ανάμεσα στον παντρεμένο και την γκόμενα, και τις γκόμενες. Με ποιο δικαίωμα η ερωμένη να ρουφιανέψει σε τρίτο πρόσωπο, πολύ περισσότερο στην συμβία του άντρα, μία ευκαιριακή σχέση της με παντρεμένο;
«Σε θέλω. Σε γουστάρω, αν κάνεις κέφι κι εσύ, φύγαμε». Έτσι καθαρά και αρσενικά ξηγιόταν ο τύπος. Κι έκανε κατάσταση, με την πάσα μία. Και ό,τι έκανε αφορούσε τον ίδιον και την όποια νταραβεριζόταν σεξουαλικά μαζί του. Μια ιστορία με τη δική της ιερότητα. Αφορά μονάχα τους δυο. Υπ' όψιν ο άντρας δεν έκρυψε ότι είναι παντρεμένος, ούτε είχε συμφωνήσει με την όποια: «Όταν σε βαρεθώ, έχεις δικαίωμα να με ξεφωνήσεις». Άρα ηθικά δεν δικαιώνεται η κάθε κυρία να πηγαίνει εν γνώσει της με παντρεμένο, κι αν αυτός μετά από κάποιο διάστημα της δώσει απολυτήριο, εκείνη να... ενημερώνει την σύζυγο, δηλαδή την γυναίκα της οποίας τον άνδρα προσπαθούσε να ξελογιάσει..
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Μ' ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ